scaune auto copii

scaune auto copii

Este de inteles faptul ca un scaun auto de copii este necesar pentru masina dumneavoastra, acesta nu reprezinta un moft sau o dorinta, este unul din lucrurile absolut necesarea pentru siguranta celui mic atunci cand sunteti pe drum. Putem spune ca este chiar interzis ca un copil sa se afle in bratele mamei sau singur pe scaunul din fata, deoarece accidentele se pot intampla la orice pas si este mai bine sa preveniti orice pericol din timp.

In cazul in care inca nu sunteti convinsi de necesitatea acestui scaun pentru copii, puteti sa vizualizati videoclipuri in care sunt prezentate toate pericolele la care il puteti expune pe cel mic fara sa va dati seama. Chiar daca un scaun auto performant reprezinta o investitie financiara destul de mare, cu siguranta se merita fiecare banut atunci cand stiti cat de multe benefice sunt. Bineinteles ca scaunul trebuie sa fie si unul confortabil, astfel incat cel mic sa nu aiba probleme in a sta in el de placere si nu pentru ca asa ii spun parintii sa faca.

Daca v-ati hotarit si vreti sa cumparati un scaun auto pentru copilul dumneavoastra este necesar sa stiti cateva lucruri, iar asa puteti sa evitati situatiile neplacute in care ajungeti sa va declarati dezamagiti de produsul achizitionat pentru ca nu este conform asteptarilor initiale. Puteti sa fiti sigur ca un scaun este in conformitate cu legile aflate in vigoare in ceea ce priveste siguranta atunci cand apare un “ E ” pe eticheta. De asemenea, cumparati produsul ce se incadreaza cu varsta celui mic, dar si greutatea si inaltimea acestuia, de obicei ele sunt reglabile, dar pe viitor va trebui sa schimbati scaunul pentru unul potrivit cu varsta. Dupa ce ati cumparat, sa va asigurati ca il montati conform instructiunile ce au fost date de catre producator.

Scaune auto pentru copii de la MAGAZINUL MAMICILOR

Pe acest site se gasesc foarte multe modele de scaune de la diferiti producatori, tocmai pentru a gasi exact ceea ce cautati si preturile sunt unele ce difera in fuctie de mai multe criterii. Se gasesc scaune pentru copii universale, dar si separat pentru fete si baieti, culorile sunt foarte atractive pentru copilasi, iar pe unele se gasesc si diferite imagini, astfel incat sa ii creeze copilului idea de siguranta.

Exista mai multe tipuri de scaune pe care le puteti achizitiona :

  • Scaun de masina pentru bebelusi – acesta se afla sub forma unei scoici sau a unui cosulet si se foloseste cu spatele la sensul de mers.
  • Scaunul convertibil – poate sa fie si cu spatele la sensul de mers, dar si cu fata.
  • Scaun inaltator

In concluzie, nu mai exista nici o scuza pentru care ati amana cumpararea unui scaun auto pentru copilul dumneavoastra, pentru ca aceasta investitie este considerata pentru siguranta si viitorul familiei.

Pe site-ul www.magazinul-mamicilor.ro gasiti toate produsele din aceasta categorie, iar modalitatea prin care se efectueaza comanda este foarte simpla, astfel incat toata lumea sa se poata descurca si sa nu intampine probleme.