zoom

Savoarea unei tigari din foi de calitate superioara

Fumatul reprezinta una dintre cele mai intreprinse ocupatii ale oamenilor, existand numerosi fumatori, atat in randul barbatilor cat si al femeilor care practica asta. Este de asemenea o ocupatie foarte veche, tutunul, ingredientul principal din componenta acestora, descoperit cu sute de ani in urma si utilizat in numeroase aplicatii, printre care si fumarea lui.

In timp, din dorinta de diversitatea si de a obtine noi senzatii de gust, miros si nu numai, oamenii au inceput sa amestece tutunul cu alte ingrediente si sa obtina mai multe variatii, au aparut in cele din urma si tigarile pe care le stim in ziua de azi alaturi de alte forme prin care tutunul poate fi fumar, de la pipe sl tigarete pana la trabucuri, la o narghilea sau prin prizare, mai pe scurt, tragerea pe nas. Iar in ziua de azi, printre numeroasele tipuri de tigari si produse din tutun, gasim si tigarile din foi, care sunt practic tigari invelite in foi de tutun si umplute cu tutun tocat ramas in urma realizarii trabucurilor.

Putem gasi trigari in multe magazine insa nu in toate gasim la fel de multe sortimente ci mai degraba gasim din cele foarte comune, dar nu din foi de tutun, tutun varsat sau mai ales trabucuri. Pentru asta, trebuie sa apelam la cineva mai profesional, un furnizor care sa ne poata oferi o gama larga de produse, de cea mai buna calitate desigur, si la preturi bune. Asta le poate oferi fumatorilor si magazinul online Trabuc-Store, printre numeroasele lor produse gasind si tigari de foi Davidoff.

Comparativ cu pachetele de trigari obisnuite pe care le vedem peste tot, tigarile de foi sunt mai bune si pe deasupra si mai scumpe, fiind gasite la seturi de 10 sau 20 de bucarti, in pachete speciale, care sa le scoata in evidenta valoarea premium. Davidoff este un brand de tigarete de calitate superioara, fapt dovedit si de preturile mai mari comparativ cu alte brand-uri dar si gustul pe care il ofera fumatorului.

In obtinerea unei tigari de calitate, fie ea normala sau din foi, conteaza foarte mult tutunul utilizat. Tutunul este o planta iar produsul utilizat in tigari este realizat din foile sale, ce sunt cultivate atunci cand sunt verzi, uscate si prelucrate corespunzator. Este necesar sa se stie cand sa se cultive frunzele dar conteaza foarte mult si climatul precum si modul de crestere al plantelor de tutun, asemeni multor altor plante, fructe sau legume.

O tigara poate avea o anumita tarie, data de cantitatea de nicotina din componenta acestora. Exista in acest sens 10 nivele dupa care tigarile sunt masurate iar in cazul unor marci, nivelul este marcat prin culoarea filtrului sau a tigarii intregi, de la cele albe, cele mai slabe, pana la cele negre, cele mai tari. Indiferent de tip, datorita prezentei nicotinei, acesta pot crea dependenta in timp iar renuntarea la acestea este destul de grea. Cu toate acestea, le ofera multor persoane o stare de relaxare sau de crestere a nivelului de concentrare si de atentie. Este asadar algerea personala a fiecaruia insa este bine cel putin sa alegem un magazin bun de la care sa ne cumparam tigarile.