salon tattoo Bucuresti

Pentru impatimitii tatuajelor, acestea pot fi, si chiar sunt de multe ori, o pasiune. Asa cum pentru unii un cantec, un tablou sau un film invoca un raspuns emotional, tot asa si tatuajul poate reprezenta cea mai pura forma de manifestare a interactiunii personale. Daca cineva a gasit un artist de tatuaje care este capabil sa-i creeze un desen unic, atunci acea parte a corpului sau, si prin extensie el insusi, se transforma in esenta intr-o opera de arta vie. Oricine poate fi o astfel de opera, apeland la salon tattoo Bucuresti.

Salon tattoo Bucuresti, siguranta si profesionalism

salon tattoo Bucuresti

Multi isi pun intrebarea, si pe buna dreptate, daca un tatuaj este facut in siguranta. Raspunsul este da, cu conditia sa alegi artistul si salonul corect. Practic, o tatuare nu prezinta un risc mai mare decat un tratament cosmetic. Dar, la fel cum pentru o operatie chirurgicala se alege cel mai renumit chirurg, tot la fel ar trebui ales artistul care sa faca tatuajul, caci o alegere gresita poate provoca leziuni grave, mai mult sau mai putin permanente.

O alta intrebare frecventa pe care si-o pun cei care opteaza pentru a avea un tatuaj este daca operatia in sine doare. Si aici raspunsul este afirmativ. Dar durerea este relativa. Se poate ca un barbat puternic, cum ar fi un halterofil, sa planga de durere atunci cand isi face un tatuaj, iar o femeie mai in varsta sa traga un pui de somn in momentul in care este tatuata. Se pare ca durerea anticipata este mai mare in mintea omului decat se dovedeste a fi in realitate. Asteptarea este mai intensa decat durerea fizica reala din timpul tatuarii.

Dar cu echipamentele moderne, la salon tattoo Bucuresti Funkytattoo.ro durerea este mult diminuata fata de cea provocata de tatuarea prin mijloacele traditionale.

Durere mai mica, cu echipament modern, la salon tattoo Bucuresti

Un echipament de ultima generatie poate sa micsoreze durerea printr-o viteza mai mare a acului, deci reducerea timpului in care se efectueaza operatia in sine, asa cum se intampla la salon tattoo Bucuresti.

Unele persoanele care urmeaza sa-si faca un tatuaj si-ar dori sa utilizeze creme anestezice care sa le scuteasca de durerea intepaturilor acului. La intrebarea daca aceasta metoda functioneaza, din pacate raspunsul este negativ. Tatuajele sunt permanente pentru ca ele se fac in stratul de mijloc al pielii, adica in derma, care este in legatura cu stratul de baza conectat la vasele de sange si nervi. Crema isi face efectul doar pe stratul superior al pielii, pe epiderma, asadar nu are cum sa anuleze senzatia de durere, nu ar putea fi decat un ajutor inutil, iar singurul efect de reducere a durerii nu poate fi decat efectul placebo.

Ce desene pentru tatuaj pot fi alese la salon tattoo Bucuresti

Aceasta este o problema la care clientul trebuie sa se gandeasca foarte serios, deoarece va trai pentru tot restul vietii cu acel desen. Bineinteles, el poate alege un model din portofoliul artistului de la salon tattoo Bucuresti, dar poate veni si cu idei proprii, originale. In orice caz, este bine de stiut ca orice simbol are anumite semnificatii, iar desenul ales trebuie sa-i exprime personalitatea si nu sa-l dezavantajeze.}