c0c605792b1a8b3f7a456f19a000b19cIn sezonul cald si nu numai, bronzul isi are farmecul sau. Pentru a nu mai pierde ore in sir in fata soarelui si pentru a evita arsurile si petele inestetice ale pielii, un salon bronzare este solutia ideala. Pe langa faptul ca se obtine un bronz uniform, pielea se mentine in continuare hidratata si elastica.

Care sunt beneficiile de care va puteti bucura in cadrul acestui salon bronzare ?

Un salon bronzare prezinta numeroase beneficii asupra organismului. In primul rand, formarea vitaminei D care este esentiala in prevenirea diferitelor tipuri de cancer si a osteoporozei, benefica in  cresterea densitatii osoase, prevenindu-se astfel fracturile. Bronzul artificial stimuleaza circulatia sangvina la nivelul intregului corp, avand astfel un efect pozitiv asupra psihicului prin oxigenarea creierului. Un alt efect benefic al unui solar este faptul ca intareste sistemul imunitar, scade asteniile si reduce vizibil petele cauzate de acnee si psoriazis.

Ce reguli trebuie respectate inainte de sedinta de solar, la un salon bronzare?

Inainte de inceperea sedintei este indicat sa fie respectate anumite reguli pentru eficientizarea rezultatelor. In primul rand, dusul este necesar  pentru a elimina impuritatile si toate substantele care ar putea afecta calitatea procesului (creme, deodoarante) si desigur, inlaturarea bijuteriilor. In cazul in care se accepta creme pentru solar, acestea se pot folosi cu incredere. In cazul in care clientul prezinta alunite  sau pete mai pronuntate, acestea se vor acoperi cu o crema de protectie cu factor cat mai mare. La finalul fiecarei sedinte, se va folosi o crema hidratanta de corp pentru a asigura eficientizarea.

In ceea ce priveste numarul de sedinte la un salon bronzare, ele trebuie sa fie intre 7 si 10 pentru a se vedea rezultatele dorite. Acestea trebuie efectuate in decursul a 2 saptamani insa, nu cu o pauza prea mare intre ele, iar durata unei sedinte nu trebuie sa depaseasca 15 minute pentru a evita astfel unele efecte neplacute.

Ce aparatura de specialitate este folosita la salon bronzare  Black & White?

La salon bronzare Black & White din Brasov, un aparat de ultima generatie este pus la dispozitia clientilor. Solarul Vibrosun V58-Vibro Trainer este un mijloc de infrumusetare ce ofera in acelasi timp si un bronz seducator dar, ajuta si la eliminarea surplusului de kilograme care uneori poate fi inestetic. Cu ajutorul vibratiilor de la baza, se produc ondulatii asupra intregului corp, ajutand astfel la scaderea in cm si obtinerea unei talii de invidiat.

Ce tarife sunt practicate la salon bronzare Black & White?

Preturile sunt foarte accesibile tuturor doamnelor si domnisoarelor ce aleg acest salon bronzare. Se poate opta pentru cateva minute, pornind de la 1.5 lei/ minut si, de asemenea, se poate alege un abonament avantajos pornind de la 40 de lei timp de 30 de minute pana la 110 lei pentru 90 de minute.

In plus, salonul nostru propune si o gama larga de servicii pentru frumusete: coafor si salon manichiura-pedichiura, fiecare beneficiind de oferte variate si potrivite oricaror preferinte.

Apelati cu incredere la serviciile oferite de acest salon bronzare

Puteti apela cu incredere la salon bronzare Black & White prin intermediul adresei de contact de pe site-ul salonblackandwhite.ro. Aici veti fi intampinati  cu amabilitate si veti beneficia de servicii de calitate si  profesionalism.}