1450686_548796441876035_185509440_nEsti antrenat intr-un proiect de constructii de mare anvergura si vrei ca rezultatul sa fie conform schitei? Vrei sa te bucuri de profesionalism si servicii complete in materie de constructii civile? Pentru atingerea performantei este esential sa ai alaturi o echipa specializata in constructii civile, gata sa-ti puna la dispozitie solutii personalizate, adaptate viziunilor si exigentelor tale.

Sagex, companie de constructii cu peste 9 ani de experienta pe piata de profil din Romania, iti ofera accesul la o gama completa de servicii in domeniul constructiilor civile, industriale si nu numai. De la servicii de consolidari si renovari cladiri,  pana la constructii civile,executii instalatii si servicii de proiectare, Sagex este alaturi de tine, funizandu-ti solutiile de care ai nevoie!

In materie de constructii civile, Sagex a reusit sa finalizeze cu brio zeci de proiecte, incepand cu cele de mici dimensiuni si terminand cu cele mari (complexuri rezidentiale, ambasade, sedii de birouri, showroom-uri, etc.).

Pentru Sagex fiecare proiect este o provocare si totodata, o buna oportunitate de a oferi calitate, la preturi competitive!

Nu doar ca reusit ma dam contur unor constructii durabile si rezistente ci si unui nou trand in domeniul esteticii. Suntem preocupati de tot ceea ce inseamna frumos si functional!

Constructii civile-Sagex. Constructiile viitorului!

Pentru ca o casa sa devina ¨acasa¨ este nevoie de un proiect meticulos, axat pe confort si spatiu, pe caldura si durabilitate. Constructiile viitorului sunt cele care favorizaza un stil de viata modern si complet securizat. Inovatiile in domeniul constructiilor sunt de actualitate..se intampla acum!

Noile constructii ofera spatiu, rezistenta, ambient placut si amenajari in tendinte. Cu alte cuvinte, vechile apartament sunt, astazi, inlocuinte de apartamente de tip open-space…suficient pentru o familie numeroasa sau pentru o activitate in voga.

La baza constructiilor moderne stau materiale performante, obtinute in urma unor studii meticuloase si asamblate cu mare precizie de arhitecti vizionari.

Sagex, firma cu traditie in domeniul constructiilor de orice fel, inclusiv constructiilor civile, vine sa aduca un suflu proaspat pe piata de specialitate. Mai exact, Sagex propune noi adaptari la proiecte traditionale si un refresh la tot ceea ce inseamna abordare arhitecturala.

Avand la baza o echipa de specialisti constructori, proiectanti si ingineri, precum si colaboratori cu prestigiu, Sagex garanteaza constructii civile impecabile, executate fara cusur pana in cele mai mici detalii.

Sagex este un constructor axat pe calitate si transparenta, pe flexibilitate si servicii de consiliere.

Sagex-AS in constructii civile. Construim calitate, construim parteneriate de lunga durata!

Avand in urma aproape 10 ani de activitate, Sagex a reusit sa finalizeze cu succes peste 30 de proiecte in materie de constructii civile , cu un total de 50.000 m patrati suprafete construite.

Gratie solutiilor inovatoare pe care le propunem si serviciilor de un inalt profesionalism, Sagex aduna in portofoliul sau lucrari de prestigiu.

Constructii civile Sagex

–          Noul sediu al Ambasadei SUA

–          Constructii sedii de birouri

–          Constructii sedii sociale

–          Constructie condominiu de locuinte format din 2 cladiri P+3

–          Constructii showroom

–          Alte constructii la cheie cu suprafata de peste 8.000 mp3

In toate lucrarile utilizam doar materiale de calitate, certificate de producatori , dar si utilaje profesionale pentru constructii civile de la A la Z.

Informatii suplimentare gasesti pe www.sagex.ro .