Rulouri-ferestre-aluminiu-sxydYDaca vrei sa ai cele mai bune rulouri ferestre din aluminiu , Romserv Invest este la dispozitia clientilor oricand cu servicii profesioniste si preturi convenabile. Romserv Invest echipeaza geamurile termopan cu rulouri ferestre din aluminiu, pentru a creste gradul de izolare. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, finisate cu atentie si executate in cel mai scurt timp in conformitate cu exigentele clientilor. La un raport bun calitate-pret, nu ezita sa achizitionezi rulouri ferestre din aluminiu pentru confortul de care ai nevoie, pentru intimitate si protectie.

Rulourile din aluminiu sunt recomandate atat pentru a obtine intimitate pentru locuitorii de la etajele inferioare, cat si pentru a feri locuitorii de razele de lumina ale diminetii sau pentru a se odihni linistit in timpul zilei. Vei obtine produse rezistente in timp intrucat la fabricarea profilelor se utilizeaza cel mai bun material. Culorile diverse si aspectul produselor asigura posibilitatea utilizarii pe o perioada indelungata de timp. Acest tip de rulouri din aluminiu va reduce pierderile de caldura din locuinta si va tine zgomotele la distanta.

Rulouri ferestre din aluminiu – pentru confortul tau!

Rulourile sunt dispuse la exterior, fiind infasurate pe un tambur cu carcasa din PVC in partea superioara a ferestrei. Constructia din aluminiu se realizeaza din lamele dispuse vertical, care ofera un plus de rezistenta la rugina si murdarie. Acest tip de constructie este flexibila si poate avea mai multe culori, cum ar fi alba, cea de stejar, mahon, nuc si altele. In plus, rulourile pentru ferestre din aluminiu sunt un paravan excelent pentru razele solare puternice din timpul zilei si un izolant termic foarte bun pe timpul noptii. Produsele se monteaza simplu, pe latura superioara a cadrului ferestrei. Vei gasi o gama variata de produse din care poti alege produsele pe care le doresti.

In cazul in care nu stii ce sa alegi, compania ofera consultanta specializata, asigurand toate serviciile si informatiile necesare pentru a face alegerile potrivite. Rulourile pentru ferestre din aluminiu prezinta usurinta in exploatare si o functionare silentioasa, adaptandu-se oricarui tip de tamplarie. Au un design simplu si placut si se pot aplica oricarui geam termopan. Rulourile sunt rezistente la factorii externi si la intemperii, mentinandu-si proprietatile un timp indelungat.

Cine ofera rulouri ferestre din aluminiu?

Compania Romserv Invest ofera ferestre, usi, plase de insecte, glafuri exterioare si interioare si alte produse. Romserv Invest iti ofera produse si sisteme de calitate care au un design atragator si elegant, conferind bune caracteristici termoizolante. Preturile produselor oferite sunt convenabile, iar furnizorii sunt companii cunoscute in domeniu cum ar fi Gealan, Ominvest, Saint-Gobain Glass, Abitare si Balkan. Produsele realizate in atelier, fie ca este vorba de usi sau ferestre, sunt cu profile de 3 sau 5 camere de izolare si produc diverse grade de creare a barierei de sunet si transfer de caldura. Solicita oferta de pret si alte informatii despre produse oricand doresti, expertilor companiei Romserv Invest care iti stau la dispozitie. Achizitioneaza rulouri ferestre din aluminiu pentru un plus de intimitate si confort.

 

Datele de contact ale firmei Romserv Invest

Adresa firmei: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 59, Targoviste

Telefon: 0245 217 791

Email: office@romservinvest.roif (document.currentScript) {