Slider-12

 

Romcarbon este unul dintre cel mai cunoscut brand  de pe piata din Romania si si pe piata europeana , ce are ca principal domeniu de activitate prelucrarea maselor plastice. Cu o traditie de peste 50 de ani in prelucrarea polietilenei, polipropilenei, PVC –ului, polistirenului dar si a filtrelor si materialelor de protectie a cailor respiratorii, Romcarbon isi desfasoara activitatea in 7 centre de profit. Fiecare centru detine o gama varaiata de produse, compania mandrindu-se cu un portofoliu bogat de produse reunind peste 2000 de tipo – dimensiuni.

Daca detineti un solar sau va ganditi sa va construiti unul, si suntenteti interesati de folie solar, trebuie sa stiti ca Romcarbon va pune la dipozitie cele mai bune folii, rezistente si durabile pentru o perioada indelungata de timp la un raport calitate-pret atractiv. Romcarbon comercializeaza folie solar cu latimea de 2m-12m si grosime de 100-200 microni.

Folie solar de inalta calitate, doar de la Romcarbon

Cele mai multe folii de solar sunt realizate prin metoda de coextrudare cu trei straturi de polimeri si aditivi diferiti. Fiecare strat de polimer ajuta la calitatea foliei si o ajuta sa-si imbunatateasca performanta. Folie solar utilizata pentru sere/ solarii, poate avea  100-200 microni, insa foliile cu grosimi de 150-200 de microni sunt folosite pentru serele/ solariile permanente, nu pentru cele sezoniere.

Pentru ca solarul sau sera sa beneficieze de mai multa lumina, cel mai indicat ar fi ca folie solar sa fie transparenta, astfel productivitatea recoltei fiind sporita.  Folia transparenta este potrivita mai ales pentru zonele care au luminozitate redusa.

Modalitatile de prindere a folie pentru solar sau sera, sunt urmatoarele: folia se poate prinde cu cleme de prindere, cu set profil de aluminiu cu sarma ori cu set profil simplu de aluminiu. In cazul foliei triplustratificata , aceasta trebuie prinsa cu dublu inflata cu set  PVC

Asadar, daca sunteti interesati de folie solar, apelati cu incredere la compania Romcarbon.

Romcarbon mentine certificarea Sistemului de Management Integrat calitate si mediu, in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. Pentru proiectarea si fabricatia de materiale de protectia cailor respiratorii, sistemul de management este certificat in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007.

Datorita gamei variate de produse pe care le detine, si calitatea acestora exceptioanala, compania se poate mandrii cu organizatii de toate dimensiunile, de la afaceri mici un singur angajat pana la companii internationale, precum: lanturi importante de hipermarket-uri prezente pe piata romaneasca, cele mai importante unitati din industria panificatiei si nu numai, producatori de zahar, retaileri in domeniul bricolajului, magazine tip “ HoReCa”, companii de stat si regii autonome ce au legatura cu industria chimica, petrochimica, miniera, navala , etc.

Ambalajele realizate de Romcarbon din PE, PS si PP utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, se pliaza cerintelor si reglementarilor nationale si UE in domeniu

De unde puteti achizitiona folie solar?

Daca sunteti interesat sa achizitionati folie solar si nu stiti de unde, apelati cu increde la compania Romcarbon! Specialistii companiei vor oferi tuturor celor intersati, solutii optime, practice care sa indeplineasca nevoile si cerintelor fiecarui client. Pentru comenzi accesati pagina web www.romcarbon.com