tratamentul_lemnuluiInca din cele mai vechi timpuri, lemnul a fost utilizat atat ca material de constructii cat si ca material din care se pot fabrica anumite unelte. Dat fiind faptul ca acest tip de material se prelucreaza mai usor decat alte materiale, oamenilor le-a fost mai la indemana sa apeleze la confectionarea de produse din lemn decat sa incerce sa le realizeze din metal sau alte materiale ce presupun un efort mai mare de prelucrare. Pentru toate produsele si constructiile realizate din lemn, exista o serie de avantaje, dar si dezavantaje. Unul dintre dezavantajele acestui tip de material este ca, odata cu trecerea timpului, lemnul ajunge sa isi piarda din proprietati si sa se deterioreze. Cu toate acestea, progresul tehologic a dus la descoperirea unui produs care impiedica deteriorarea lemnului si care, prin urmare, anuleaza acest dezavantaj. Este vorba despre solutii tratare lemn. Considerate de specialisti niste amestecuri minune, aceste solutii tratare lemn rezolva o varietate de probleme care ar putea duce, in final, la distrugerea totala a lemnului. Despre ce este vorba mai exact? Veti afla in randurile ce urmeaza.

Cele mai bune solutii tratare lemn le gasesti doar la Rom Tech Grup!

Pentru a rezista o perioada indelungata de timp, lemnul este un material ce trebuie tratat. In acest sens, compania Rom Tech Grup iti pune la dispozitie o varietate de solutii tratare lemn care sunt menite sa lupte impotriva celor mai importanti factori ce afecteaza calitatea si rezistenta lemnului. Aceste solutii sunt realizate din substante de prima clasa si pot fi achizitionate la preturi foarte avantajoase. Pentru siguranta dumneavoastra si pentu ca respecta mediul inconjurator, compania Rom Tech Grup va pune la dispozitie doar produse ce au fost atestate de Institutul National al Lemnului, INCERC si alte institutii din acest domeniu. Tratatea si protejarea lemnului sunt procedee care se realizeaza foarte simplu si rapid, iar rezultatele finale sunt pe masura asteptarilor. Printre marcile de solutii tratare lemn pe care aceasta companie le comercializeaza se numara Oil Protect 612 si Wood Protect.

O solutie ideala pentru hidrofugarea si ignifugarea lemnului se numeste Magna Firestop. Acest produs asigura o protectie sporita atat impotriva umiditatii, cat si impotriva focului. In prezent, compania Rom Tech Grup este considerata un lider important in domeniul comercializarii de produse destinate tratarii lemnului. Daunatorii de orice tip si actiunea factorilor de mediu afecteaza calitatea lemnului teribil de mult si, tocmai de accea, trebuie sa apelezi la solutii tratare lemn care sa ii confere rezistenta si sa il protejeze eficient.

Nu mai sta pe gand si achizitioneaza acum solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup. Aceasta companie din Piatra Neamt iti ofera cele mai calitative si eficiente solutii, pentru ca proprietatile lemnului sa fie pastrate o perioada indelungata de timp. De la Rom Tech Grup poti achizitiona solutii tratare lemn atat pentru lemnul expus la mediul exterior, cat si pentru cel de la interior.

Pentru mai multe informatii te invitam sa apelezi 0723 274 875 sau sa trimit un e-mail la adresa office@romtecgrup.ro.