Patul uni pacient trebuie sa fie extrem de curat, lenjeria fiind cea care trebuie spalata, sterilizata si schimbata zilnic. Insa, acest proces poate fi destul de costisitor si necesita mult timp , care poate fi dedicat pacientilor. De aceea, cearceaful de hartie a aparut ca alternativa pentru cearceaful textil, mult mai greu de intretinut. Majoritatea spitalelor moderne care isi respecta pacientii aleg aceasta solutie extrem de eficienta si lipsita de riscuri pentru pacienti.

De unde puteti achizitiona role cearceaf hartie? Hufmed.ro va pune la dispozitie o gama variata de cearceaf de hartie, disponibil in mai multe dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarei unitati medicale in parte. Hufmed este un mare distribuitor din Bacau, acesta fiind cunoscut si apreciat in toata tara pentru furnizarea de consumabile medicale si aparatura medicala de cea mai buna calitate, in cele mai avantajoase conditii financiare.

Aceste role cearceaf hartie vor raspunde mai bine cerintelor dintr-un spital, iar personalul responsabil cu serviciile de curatenie si intretinere va beneficia de o mai mare usurinta in manevrare, dar si economie de spatiu. Acestea actioneaza ca o bariera intre pielea corpului si patul sau scaunul in care urmeaza sa fie asezat pacientul, impiedicand orice tentativa de contaminare.

Role cearceaf hartie – avantaje

De ce tot mai multe unitati medicale renunta la vechile lenjerii textile in favoarea cearceafurilor de hartie? Motivele sunt numeroase, printre care se afla si cele de ordin financiar, dar si cele legate de siguranta pacientilor. Astfel, o lenjerie din bumbac necesita  spalare, dezinfectare, calcare si schimbare o data la cateva zile. Dat fiind ca lenjeriile sunt supuse acestui procedeu complex de curatire destul de des, tesatura se subtiaza si in curand va ceda. Prin urmare, spitalul trebuie sa investeasca in achizitionarea unor noi lenjerii de pat.

In schimb, aceste role cearceaf hartie, pot fi utilizate in domeniul medical pe scara larga. Rolele medicale, cum mai sunt denumite, sunt folosite la examinari medicale sau stomatologice si acopera paturile de consultatii din spitale sau cabinete si clinici private. Desigur, pot fi utilizate cu succes si in cabinetele de cosmetica, masaj, tatuaje etc, unde clientii trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii de igiena.

Un alt avantaj al cearceafurilor de hartie este dimensiunea lor si numarul de straturi. Astfel, puteti comanda role care au diverse dimensiuni si straturi, prin urmare pot avea un grad diferit de absorbtie si rezistenta. Ele pot fi confectionate din celuloza de diferite tipuri sau chiar hartie reciclata, pretul fiind diferit. Culoarea predominanta este albul, insa acestea sunt disponibile si in alte nuante.

Unde poti comanda role cearceaf hartie?

Hufmed.ro  este un partener de incredere, care va ofera o gama completa de consumabile medicale, printre care si role cearceaf hartie. Acestea pot fi utilizate atat in cabinetele medicale, cat si in cele stomatologice, dar nu numai. Hartia provine din surse gestionate si este de cea mai buna calitate. In plus, aveti posibilitatea sa alegeti dintre o varietate de dimensiuni si straturi, in functie de necesitatile dumneavoastra.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);