symbol_digital_menuIn cazul in care detii o locatie de tip Horeca, stii cat de greu poate fi uneori sa multumesti toti clientii. In special in orele de varf, poate fi destul de dificil sa le oferi o servire impecabila, fara sa lasi pe nimeni sa astepte. Fiecare ospatar are propriile mese de care trebuie sa se ocupe, insa acesta nu poate fi in mai multe locuri in acelasi timp, si nici tu nu ai posibilitatea de a angaja cate o persoana care sa se ocupe de fiecare client in parte. Dar, daca ai gasi o metoda prin care sa preiei cerintele clientilor, fara ca ospatarii sa fie nevoiti sa fie atenti non-stop la toate mesele de care se ocupa, pentru a actiona prompt? Din fericire, tehnologia avansata a venit cu o rezolvare la aceasta problema, prin aplicatia Q-Rest oferita de Acqua Development!

Ce este Q-Rest si cum functioneaza?

Q-Rest este o aplicatie pentru telefonul mobil care le ofera clientilor informatii despre preparatele pe care le oferi, dar le si ofera posibilitatea de a comanda direct de pe telefonul mobil; astfel, ospatarii nu vor mai fi nevoiti sa revina la masa clientilor pentru a prelua comanda; acestia vor comanda ceea ce isi doresc in momentul in care s-au decis. Aceasta aplicati este disponibila atat pentru I-phone, cat si pentru Android si poate fi descarcata din App Store sau de pe Google Play.

Metoda prin care functioneaza aceasta aplicatie nu este extrem de dificila; ca si client, singurul lucru pe care il ai de facut in momentul in care ai ajuns in restaurant este sa scanezi codul QR al mesei la care te-ai asezat. Astfel, fara a avea nevoie de prezenta unui chelner, poti plasa o comanda sau poti avea acces la o gama vasta de informatii, cum ar fi: meniul restaurantului, lista preparatelor recomandate in ziua sau perioada respectiva, ofertele, lista bauturilor si multe altele.

Avantajele aplicatiei Q-Rest, atat pentru utilizatori, cat si pentru localuri!

Utilizatorii aplicatiei Q-Rest se vor bucura de o servire impecabila in fiecare restaurant, nemaifiind nevoiti sa astepte un ospatar sau un chelner care sa le aduca meniurile, sa le preia comanda, sa le aduca nota de plata etc. Prin utilizarea acestei aplicatii, vei avea posibilitatea de a chema chelnerul in cazul in care te-ai razgandit asupra comenzii plasate, poti calcula rapid pretul total al notei de plata, poti vedea pozele preparatelor, etc. Mai mult decat atat, s-a terminat cu meniurile complicate! In cazul in care stii deja ce vrei sa comanzi, insa nu stii daca restaurantul respectiv ofera ceea ce iti doresti, poti afla extrem de rapid prin simpla cautare in meniu! Introdu numele unui preparat sau al unui ingredient, iar Q-Rest iti va afisa toate posibilitatile oferite de restaurantul in care te aflii.

Aplicatia Q-Rest le va veni in ajutor nu numai uilizatorilor, ci si persoanelor care detin o locatie de tip Horeca. Ofera-le clientilor tai meniuri digitale, usor de actualizat si scapa de reclamatiile ce interveneau in orele de varf. Mai mult decat atat, clientii tai iti pot recomanda restaurantul in cadrul retelelor sociale, astfel incat, in scurt timp, vei observa o crestere semnificativa a vanzarilor.

Alege aplicatia Q-Rest Acqua Development! Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul www.qrest.ro!