Reparatii electrocasnice Brasov cu Abil Service

Ti s-a stricat aragazul? Nu-l arunca, Abil Service iti pune la dispozitie servicii de reparatii electrocasnice Brasov pentru orice model, marca, dimensiune, vechime sau defectiune. Sau poate ca ai probleme cu frigiderul, combina ta frigorifica, cu masina de spalat rufe sau cea de vase sau cu plita electrica, caz in care tot Abil Service te va scapa de greu si-ti va repara produsul electrocasnic la un pret excelent!

Cine se ocupa cu reparatii electrocasnice Brasov?

 

Reparatii electrocasnice Brasov cu Abil ServiceIn ceea ce priveste reparatii electrocasnice Brasov, brasovenii se pot bucura de ajutorul unor specialisti in domeniu: Abil Service, o echipa ce-ti pune serviciile sale de reparatii la dispozitie fie ca esti persoana juridica, fie ca esti persoana fizica.

Despre ce servicii de reparatii electrocasnice Brasov este vorba? Amintim de un top al celor mai cautate astfel de servicii:

1. Reparatii electrocasnice Brasov masini de spalat vase;

2. Reparatii electrocasnice Brasov masini de spalat rufe;

3. Reparatii electrocasnice Brasov frigidere, congelatoare si combine frigorifice;

4. Reparatii electrocasnice Brasov plite si cuptoare electrice;

5. Reparatii electrocasnice Brasov cuptoare incorporabile

6. Reparatii electrocasnice Brasov aragazuri, indiferent de model;

7. Reparatii electrocasnice Brasov module electronice.

Ti-e frica sa-ti lasi masina de spalat intr-un atelier fara sa stii ce se intampla acolo, daca-ti fura piese, daca se fac ca lucreaza si apoi iti iau banii fara rost? Abil Service din Brasov iti ofera transparenta din acest punct de vedere, ca atare toate serviciile de reparatii au loc chiar la tine acasa, astfel incat orice neintelegere este evitata inca de la bun inceput.

Echipa Abil Service este certificata pentru acest gen de reparatii, personalul sau frecventeaza constant cursuri de calificare in domeniu pentru a se afla in permanenta la curent cu toate noutatile astfel incat la solicitarile tale sa faca fata oricarei cerinte cu seriozitate si promptitudine.

Indiferent de reparatia efectuata, Abil Service iti ofera 6 luni de garantie. In plus, trebuie sa stii ca reparatiile se realizeaza rapid, deoarece Abil Service detine propriul magazin cu piese de schimb pentru electrocasnice, piese de schimb de calitate, de marca, la un pret excelent, astfel incat reparatiile sa se realizeze si rapid, dar si de durata.

Reparatii electrocasnice Brasov aragazuri

 

Probabil ca aragazul este cel mai utilizat aparat electrocasnic al unei familii. Acesta este piesa de rezistenta a unei bucatarii si te ajuta sa pregatesti mancare proaspata, calda, pentruReparatii electrocasnice Brasov cu Abil Service1 intreaga ta familie. Cand aragazul se strica nu miroase a buna. Daca e vara, hai, treaca, mearga, hrana rece este chiar indicata, insa in perioada anotimpului rece lucrurile se complica.

Chiar daca te simti tu cocos si vrei sa repari aragazul, mai bine apeleaza la serviciile unor specialisti in domeniu, la reparatii electrocasnice Brasov de la Abil Service. Indiferent de marca aragazului tau, de model sau de vechime, cat si de defectiune, Abil Service ia problema in propriile sale maini si-o va rezolva rapid, cat ai bate din palme.

Echipa Abil Service inlocuieste piese specifice precum termocuplele, balamalele, bujiile de aprindere, geamurile, senzorii, comutatoarele sau termostatele, insa pot exista si multe alte probleme, de care Abil Service se va ocupa cu maiestrie.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege reparatii electrocasnice Brasov de la Abil Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Abil Service? Pentru detalii, suna la numarul 0748-524.308, 0727-650.082 si 0763-452.320 sau trimite un e-mail pe adresa abil_service@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.