reparatii auto

reparatii auto

Service-u Titan cu sediul in Bucuresti va asteapta cu cea mai larga varietate de servicii in domeniul reparatiilor auto, cele mai bune piese de schimb, cel mai modern si persormant atelier si cel mai profesionist personal.

Firma noastra va ofera lucrari si servicii auto de cea mai buna calitate, un personal cu experienta si cele mai bune preturi. Indiferent ca vorbim de schimbarea pieselor, vopsirea masinii, verificare, indreptare jante sau vulcanizare, compania noastra va ofera cele mai bune servicii auto, la preturi formidabile.

Seriozitatea cu care ne tratam clientii si lucrarile noastre, precum si garantia lucrului bine facut, ne recomanda a fi cea mai buna alegere in materie de reparatii auto. Pentru siguranta masinii tale si pentru cele mai profesioniste servcii de verificare si reparatie auto, apeleaza cu incredere la service-ul Titan Bucuresti.

Reparatii auto – vulcanizare

Cum spuneam si mai sus, printre serviciile de reparatii auto pe care vi le oferim al cele mai bune preturi se numara si vulcanizarea, extrem de necesara pentru a avea cele mai sigure roti si pentru a evita pana in momentele in care nu te astepti. In acest sens este indicat sa aveti mereu cu voi si o roata de rezerva, care va ofera posibilitatea de a rezolva pana intr-un timp foarte scurt, prin simpla inlocuire a rotii la cre ati avut pana.

Vulcanizarea noastra urmareste sa ofere o mai mare flexibilitate anvelopelor, cu scopul de a oferi o mai mare protectie si rezistenta a anvelopelor in fata diversilor factori externi. Vulcanizarea confera o rezistenat mai mare cauciucului in fata factorilor externi si a uzurii in timp a acestora.

Service Titan Bucuresti ofera si reparatii in domeniul mecanicii, unde apar probleme destul de des, fie ca vorbim de transmisie, cutia de viteza sau alte zone in care se pot produce defectiuni tehnice.  O alta problema foarte importanta este cea legata de sistemul de franare, extrem de esential in componenta unei masini, deoarece pentru siguranta maxima este necesar ca acesta sa functioneze perfect. Pentru a evita situatiile neplacute cauzate de diversele defectiuni ale masinii voastre va recomandam sa efectuatii verificari periodice pentru a vedea in ce stagiu se afla masina voastra. De altfel, si in ceea ce priveste cutia de viteza sau sistemul de directie al masinii apar probleme frecvente, ce pune mari probleme masinii si implicit soferului, care coordoneaza foarte greu volanul.

Pentru toate problemele pe care le intampina masina ta, exista cea mai buna alegere si aceea este service-ul Titan Bucuresti si serviciile sale de reparatii auto.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la ofertele noastre si mai multe detalii referitoare la serviciile auto cu care va asteptam intrati pe site-ul nostr www.servicetitan.ro si veti gasi toate detaliile necesare. Pentru programari sau comenzi ne puteti cantacta la datele existenet pe site sau sau va asteptam direct la sediul service-ului nostru din Bucuresti.} else {