17cf03e7dd022e02f639eb80ccb5b4eaDoresti sa construiesti o hala industriala? Iti trebuie materiale de calitate, o locatie propice, si trebuie sa iei in calcul si multe alte aspecte. Pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie apeleaza la o companie care sa iti asigure un serviciu de proiectare hale industriale de cea mai buna calitate.

La cine apelez pentru servicii de proiectare hale industriale?

Cu sediul in Ploiesti, compania Provisco se ocupa de proiectarea generala in constructii. Aflata in continua dezvoltare, Provisco a oferit clientilor solutii utile la preturi accesibile. Principalele servicii pe care compania le asigura: proiectare (constructii industriale, structurala, hale industriale, hale metalice, hale depozitare, centre logistice, constructii civile, biserica, centre comerciale, spatii birouri, parcari subterane), proiecte (blocuri de locuinte, case familiale), proiectare instalatii (electrice, sanitare, termice), expertiza tehnica constructii, consultanta tehnica constructii, studii evaluare impact mediu, etc.

Provisco este formata din specialisti cu o vasta experienta acumulata pe parcursul mai multor ani. Proiectele pe care acestia le realizeaza se ridica la cele mai inalte standarde. Calitatea si pretul mic sunt principalele caracteristici pe care serviciile noastre le au. Si in cazul serviciilor de proiectare hale industriale se aplica aceleasi avantaje.

Pentru servicii de proiectare hale industriale apeleaza la Provisco

Orice constructie porneste de la un proiect initial. Clientul vine cu ideile, iar noi ne ocupam de proiectare. Cu ajutorul expertilor in domeniu ideile tale vor prinde viata. Constructia finala se va ridica la inaltimea asteptarilor. Tarifele se stabilesc in functie de complexitatea cerintelor, insa vor fi accesibile pentru toti clientii.

Pentru ridicarea unei hale industriale se au in vedere mai multe aspecte. Se verifica locatia si terenul, se fac masuratori exacte, se folosesc programe de calcul performante, toate astea pentru a avea garantia ca vei avea o hala construita corespunzator. Ai nevoie de servicii de proiectare hale industriale de calitate pentru ca totul sa se realizeze conform cerintelor.

Se realizeaza proiectarea structurala (proiectare de rezistenta) ce respecta cu strictete standardele de siguranta. Tot Provisco se ocupa si de proiectarea altor specialitati din domeniul constrctiilor: topografie, arhitectura, geotehnica, drumuri si poduri, instalatii, design interior, design exterior, etc.

Indiferent de tipul de hala pe care doresti sa il construiesti, fie ca este vorba de o hala industriala, o hala de productie, sau o hala de tip showroom, apeleaza cu incredere la servicii oferite de Provisco. Proiectarea se va realiza in timp util, astfel incat constructia sa se ridice rapid.

Iti stam la dispozitite cu o serie ampla de servicii pentru a avea garantia ca hala pe care o vei detine va fi in conformitate cu normele legislative aflate in vigoare. Profesionalismul de care am dat dovada de fiecare data ne-a plasat in topul companiilor de proiectare in constructii. Sediul central al companiei se afla in Ploiesti, str. Valeni, nr. 39 Corp C3. Pentru mai multe informatii intra pe pagina online Provisco.ro. Ne poti contacta utilizand formularul din sectiunea Contact, sau printr-un email la adresa office@provisco.ro. De asemenea ne poti contacta si telefonic la numarul 0244.597.042. Indiferent ca ai nevoie de servicii de proiectare hale industriale sau orice alte servicii aferente, nu ezita sa ne contactezi.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);