Promoveaza-te in timpi reali, numai cu eView!

Promoveaza-te in timpi reali, numai cu eView!Vrei sa-ti promovezi cat mai eficient afacerea, printr-o tehnologie moderna la care sa poata avea acces majoritatea oamenilor si inca nu te-ai decis asupra unei metode anume? Ai luat in considerare video streaming-ul LIVE, astfel incat clientii si partenerii tai de afaceri sa beneficieze de transmiteri in timpi reali a diverse activitati de interes general, precum o conferinta sau o lansare in direct? Doresti sa pui bazele unei promotii pentru noul produs pe care il lansezi pe piata si ai apelat la o metoda de promovare care foloseste transmiterea live pe internet? Te-a inspirat campania Dacia Duster, atunci cand renumita companie a lansat noua masina pe piata?

Daca pana acum nu ai luat in considerare video streaming-ul, afla ca aceasta metoda inovatoare prinde foarte bine la public, mai ales ca in ziua de astazi toata lumea are interent si-si petrece mult timp navigand, fie in interes de servici, fie din placere pur personala. Nu rata ocazia de a deveni si mai cunoscut si de a folosi tehnologiile moderne in avantajul tau!

Nu stii la ce companie sa apelezi ca sa-ti poti cumpara camere live stream de cea mai buna calitate, astfel incat sa fii sigur ca afacerea ta va creste si achizitia va da roade? Compania eView din Bucuresti are pentru tine o multime de modele de astfel de camere, dintre care tu poti alege in functie de necesitati.

Fii si tu in pas cu timpurile moderne si verifica-ti in permanenta afacerea, numai cu eView!

Transmiterea in direct te tine mereu la curent cu noutatile

Ce este video streaming-ul live? Mai este denumit si transmiterea video live pe internet si permite spectatorilor sa vizualizeze in timpi reali o transmisiune, fie ca este vorba despre o conferinta, un curs sau un alt eveniment important. Este important ca persoanele care doresc sa vada transmisiunea sa fie conectati la internet cu ajutorul unui calculator sau a unui telefon mobil.

Calitatea unor astfel de video streaming-uri este de pana la 2.500 KB/s ceea ce inseamna o calitate extraordinar de buna mai ales daca te gandesti ca este vorba despre o transmisiune in direct pe care o urmaresti de la tine de acasa de pe calculator. De asemenea este permis accesul pentru 20.000 de vizitatori in mod simultan, fara ca transmisiunea sa aiba de suferit sau sa fie “gatuita”.

Deci, daca ai un site poti sa transmiti live cu ajutorul unei aplicatii, ce utilizeaza o camera video. In mod cert ai urmarit astfel de transmisii live cel putin o data. Poate ca ai cautat sa vezi cum este vremea intr-o anumita parte a orasului tau si ai dat de site-uri care transmit in direct ce se intampla la fata locului. Sau poate ca esti plecat in strainatate si ti-a fost dor de orasul natal si ai cautat sa vezi ce se mai intampla pe acasa, in direct. Acesta este, de fapt, video streaming-ul.

eView – tehnologii moderne pentru timpuri moderne

Poate ca ai o cafenea, un hotel, un club sau un bar si doresti sa le oferi posibilitatea clientilor sa vada in timpi reali cum arata afacerea ta. Camerele live stream te pot ajuta in acest Promoveaza-te in timpi reali, numai cu eView!1demers, iar eView ti le poate pune la dispozitie.

Tot eView are grija si de sistemul informatic care sa-ti permita o asemenea aplicatie si-ti garanteaza o transmisie execlenta.

Daca ai nevoie de camere live stream, ia legatura cu firma eView. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0733-755.545 si 0740-169.728 sau trimite un e-mail pe adresa office@eview.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre transport funerar intern.

if (document.currentScript) {