Constructia unui imobil nu presupune doar ridicarea peretilor sau amenajarea interiorului sau a exteriorului cladirii respective. Indiferent de cladirea la care ne-am putea referi (case personale, blocuri de locuinte, blocuri de birouri, spatii comerciale, hale industriale si asa mai departe) o etapa esentiala in construirea acesteia o presupune proiectarea retelei de canalizare si a retelei de apa. In Sibiu, acest proiect se poate realiza usor, rapid si eficient apeland la serviciile unei companii de profil, companie ce isi doreste satisfacerea tuturor cerintelor primite din partea clientilor, indiferent de exigente sau complexitate.

Dupa cum bine stim, o cladire nu poate fi utilizata in lipsa unei instalatii de apa sau de canalizare. Prin intermediul acestor instalatii putem spune ca locuinta respectiva prinde „viata”, fiind cu adevarat utilizabila sau locuibila. Dupa cum am precizat deja, aceste instalatii trebuie sa fie prezente in orice tip de cladire, fie ea personala sau privata. Asadar, daca va gasiti in necesitatea proiectarii si executiei unei instalatii de canalizare, va recomandam serviciile companiei Pro Confort. Pro Confort isi desfasoara activitatea in Sibiu si in imprejurimi, venind in ajutorul celor interesati cu servicii de calitate, cu preturi accesibile si avantajoase dar si cu solutii de ultima generatie, solutii ce sunt durabile si eficiente.

In etapa premergatoare intocmirii proiectului de canalizare, personalul companiei Pro Confort va realiza o serie de operatii ce au rolul de a eficientiza procesul de munca. Aceste operatii presupun urmatoarele: intocmirea planului de situatie pentru retelele de apa / canal, crearea profilelor longitudinale pe baza axului proiectat si a suprafetei, stabilirea dimensiunilor geometrice si hidraulice si realizarea de masuratori centralizate si detaliate a retelei de apa / canalizare. Cu ajutorul acestora veti dispune de toate informatiile si detaliile tehnice necesare inceperii unui proiect la cele mai inalte standarde de calitate.

Astfel, in urma aplicarii acestor procedee se va trece la etapa urmatoare si anume la proiectarea propriu-zisa a canalizarii solicitate. Proiectarea va tine cont de toate situatiile posibile asigurand executia instalatiei de canalizare exact asa cum este necesar la fata locului si desigur conform cu indicatiile primite din partea fiecarui beneficiar in parte. In urma realizarii proiectului, personalul Pro Confort poate trece si la etapa de implementare, oferind servicii complete atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice din Sibiu si din imprejurimi.

Tarifele practicate de Pro Confort pentru realizare instalatiilor de canalizare sunt promotionale si accesibile pentru orice tip de buget. Desigur, un pret exact se poate obtine doar prin contactarea reprezentantiilor companiei care vor analiza solicitarea dumneavoastra oferind apoi un plan detaliat de executie si de realizarea a proiectului. Proiectele pentru canalizare Pro Confort sunt la standarde europene de calitate, fiecare solutie implementata fiind eficienta si de lunga durata.

Reprezentantii Pro Confort va pot ajuta si in realizarea altor proiecte precum proiectare instalatii gaz, proiectare instalatii termice, proiectare instalatii sanitare, bransamente gaz, autorizatie de constructie, dar si multe altele. Pentru a beneficia de aceste servicii nu trebuie decat sa contactati echipa de specialisti Pro Confort.

Pro Confort, date de contact

Adresa de contact: Selimbar, Al Petru Rares, nr. 4,
Nr: J32/176/2004, C.U.I.: R 16112680
Cont: RO73BACX0000003017446000 – Banca Unicredit Tiriac Sibiu
Cont: RO46TREZ5765069XXX003824 – Trezoreria Sibiu
Telefon: 0269/253838
Fax: 0269/253838

E-mail: proconfortsibiu@yahoo.com

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro