produse igiena sterilizare

produse igiena sterilizare

Nimeni nu isi doreste sa ajunga la spital, dar atunci cand soarta decide ca aceasta este singura solutie, odata ajunsi intr-o unitate medicala, ne dorim ca de acolo sa plecam fiecare pe propriile picioare. Acest lucru depinde insa de mai multi factori, incepand cu gravitatea situatiei, experienta medicilor, si nu in ultimul rand, de conditiile de igiena ale respectivei institutii. Pentru ultimul factor, Hufmed vine sa ofere tuturor managerilor de spitale si clinici cele mai performante produse igiena sterilizare de pe piata, la cele mai bune preturi. Astfel, incercam sa imbunatatim conditiile din sistemul medical roman.

O gama completa de produse igiena sterilizare

Aceste produse igiena sterilizare nu sunt utile doar pentru curatarea temeinica a spatiilor medicale, fie ele saloane, sali de consultanta sau sali chirurgicale. Produsele din aceasta categorie au si rolul de a omora bacteriile si microbii ce pot cauza deosebite probleme atat pacientilor cat si personalului care deserveste unitatea medicala. Lipsa unei igiene corespunzatoare in cadrul unei institutii medicale poate duce la serioase probleme ce pot duce la agravarea starii de sanatate a pacientilor.

Nu de putine ori s-a intamplat ca din cauza lipsei unor produse igiena sterilizare, unitatile spitalicesti sa fie raportate de catre pacienti, urmand ca managerii acestor unitati sa fie trasi la raspundere. Din acest motiv, consideram ca este primordial ca orice spital sa fie echipat cu toata gama de produse igiena sterilizare de care este nevoie pentru a oferi siguranta serviciilor medicale.

Iata care sunt cele mai importante produse igiena sterilizare pe care le puteti gasi pe siteul nostru, www.hufmed.ro astfel incat institutia dumneavoastra medicala sa se poata bucura de un inalt grad al sigurantei. In primul rand, accesoriile pentru sterilizare include o serie de folii si pungi speciale pentru a putea steriliza instrumentarul din cabinete si Sali chirurgicale in mod corespunzator. De asemenea, tot in aceeasi categorie sunt incluse si benzile de sterilizare cu sau fara indicator de temperatura si de abur.

Produse igiena sterilizare si curatare sterila a incintelor

Pe langa importanta sterilizarii instrumentarului medical, utilizarea deĀ  produse igiena sterilizare pentru curatarea eficienta a suprafetelor din incinta unitatii medicale, este obligatorie si necesara in orice clinica, cabinet, spital, etc. Toti detergentii si solutiile de curatare profesionala si antiseptica pe care vi le oferim sunt de cea mai inalta performanta, avand totodata si atestarile in calitate si comforme normelor si a reglementarilor medicale si sanitare in vigoare.

Astfel, fie ca vorbim despre detergentii pentru curatarea saloanelor si a cabinetelor, sau solutiile ce elimina microbii, bacteriile dar si antifungice, toate contin elemente active, cum ar fi peroxidul de hidrogen dar si altele pentru a oferi un grad performant al eficientei.

Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.hufmed.ro pentru a va procura produse igiena sterilizare, produse atat de necesare oricarei institutii sanitare, medicale sau alimentare. Asadar, nu ezitati sa profitati de cele mai bune preturi de pe piata, iar daca doriti sa aflati informatii despre aceste produse si nu numai, va asteptam cu o echipa profesionista de consilieri. Va asteptam!} else {