afe50597edfd49c49d7f49a7d9c3807aSunteti de mult timp in cautare de produse fibra solubila? Ati cumparat in trecut de la anumite firma, care v-au dezamagit din cauza calitatii indoielnice a produselor? Aveti in plan o colaborare de lunga durata cu o firma serioasa si de incredere pentru furnizare de produse fibra solubila? Daca da, nu mai este nevoie sa cautati, solutia vine din partea firmei ABC-456 COM din Bucuresti.

Ce produse fibra solubila sunt incluse in oferta firmei ABC-456 COM?

Aceasta firma, avand o bogata experienta in domeniu, va pune la dispozitie mai multe produse fibra solubila, pe care le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase. Astfel, pe site-ul abc-456.com gasiti: placa din fibra solubila, modul din fibra solubila, patura din fibra solubila, textile si hartie din fibra solubila.

Placa din fibra ceramica bio-solubila– se obtine in urma unui procedu de turnare sub vid prin injectarea amestecului compus din fibra ceramica bio-solubila, cu diversi lianti organici adecvati si anorganici. O placa din fibra ceramica bio-solubila este caracterizata printr-o contractie mica si un coeficient scazut al conductivitatii termice. Aceasta placa, inclusa in categoria produse fibra solubila este foarte rezistenta la tractiune si poate fi taiata usor in functie de forma pe care o doriti. De asemenea are o rezistenta mecanica foarte buna.

Modul din fibra solubila- inclus in categoria produse fibra solubila, este realizata prin procedul de turnare-centrifugare sau cel de turnare- injectie, din patura de fibra ceramica bio-solubila.  Acest modul se poate fixa de peretele metalic exterior cu ajutorul unor ancore metalice din otel refractar. Acestea ii confera instalare usoara si siguranta deplina in exploatare. Densitatea unui modul din fibra solubila este scazuta, la fel si coeficientul de conductivitate termica, in timp ce stabilitatea termica si fizica este ridicata. Un astfel de modul se foloseste ca izolatie termica in sticla, cuptoare industriale, cuptoare pentru ceramica, cuptoare regasite in domeniul petrochimiei, metalurgiei etc.

Patura din fibra ceramica bio-solubila– datorita proprietatilor pe care le are este foarte utila pentru izolare termica si fonica si de asemenea, este foarte rezistenta la tractiune si are flexibilitate mare. Are densitate scazute si nu este toxica pentru sanatatea omului. Se poate folosi in industria metalurgica, pentru izolarea termica a tevilor din centrale termica, termoizolatii si umpluturi, pentru izolatii ale cuptoarelor de fosilizare sau pentru izolatia termica a dispozitivelor de incalzire a apei.

Textile din fibra solubila- sunt realizate din fibre vrac de tip  Superwool, nu sunt toxice, au rezistenta sporita la compresiune si la diversi acizi sau substante organice. Au elasticitate foarte buna. Pot fi folosite pentru protectia conductelor de combustibili si a cablurilor, pentru usa de la cuptoarele industriale sau la cortina acestora.

Hartie din fibra solubila-se fabrica pe linii automate de productie din fibra ceramica bio-solubila vrac, la care se adauga lianti anorganici si o mica cantitate de liant organic. Se foloseste pentru garnituri de temperatura ridicata, materiale de izolare termica. Datorita proprietatilor excelente, poate inlocui cu succes hartia de azbest si se poate folosi ca izolator fonic sau scut de caldura.

Comandati cu incredere produse fibra solubila prin intermediul firmei ABC-456 COM

Aceasta firma are sediul in Capitala si poate fi contactata fie prin telefon, fie prin e-mail. Pentru a afla mai multe despre activitatea si produsele acesteia, inclusiv despre produse fibra solubila, puteti vizita adresa abc-456.com.