76_MCautati partenerul ideal pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri? Va doriti calitate, promptitudine, eficienta, preturi corecte? Procas Expert Construct este recomandarea noastra! De ce? Vedeti chiar din modul in care se prezinta compania pe site (www.procas.ro): “Suntem o echipa tanara si cu experienta relevanta in domeniu si ne ocupam cu hidroizolatii profesionale cu membrane bituminoase. Activam de 10 ani pe piata constructiilor din Romania si executam lucrari de hidroizolatii si termohidroizolatii la standarde ridicate.”        Aveti nevoie de garantii suplimentare? Consultati lista de clienti multumiti de calitatea lucrarilor executate de Procas Expert Construct: Ana Hotels, Abacus Telcon, Cosmote, Vodafone, Petrom, Arabesque, Epker Oradea, Terra Nova Construct, Rom Service Construct, Synergy, Cam Serv, Magnetti Building si multi altii.

Doriti detalii despre hidroizolatii acoperisuri sau estimari de pret? Sunati la 0723.577.910 ori trimiteti un mail pe adresa office@procas.ro! Reprezentantii companiei va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va consultanta de specialitate!

Avantaje hidroizolatii acoperisuri cu membrana bituminoasa

Lucrarile de hidroizlatii ofera garantia unor constructii ce nu vor fi afectate in timp de infiltratiile de apa, cu conditia sa fie corect executate, de catre o echipa de profesionisti si cu materiale de calitate. In lipsa factorului umezeala este redus riscul aparitiei igrasiei, condensului si mucegaiului, iar durata de viata a acoperisurilor/teraselor este crescuta, indiferent de tipul acestora (circulabile, necirculabile, ranversate, gradini suspendate).

Membrana bituminoasa folosita de Procas Expert Construct la hidroizolatii acoperisuri prezinta o serie de avantaje care se reflecta in durabilitatea si calitatea lucrarilor executate. Are rezistenta ridicata la factorii de mediu (radiatii UV, diferente de temperatura), flexibilitate la rece de la 0 grade Celsius pana la – 25  grade Celsius, elasticitate la temperaturi scazute, aderenata buna la substrat, rezistenta la stres mecanic si imbatranire naturala. Hidroizolatia se efectueaza in varianta monostrat sau dublustrat, atat pe suport existent –reabilitare, cat si pe un suport nou executat – constructii noi, etapele constand in: beton de panta, amorsa bituminoasa, bariera de vapori si difuzie, termoizolatie, membrana bituminoasa autoadeziva, membrana bituminoasa strat de inchidere. In cazul teraselor circulabile se mai adauga trei elemente, respectiv strat de separatie, nisip/adeziv si pavele/dale.

Procas Expert Construct – oferte si beneficii pentru Asociatiile de Proprietari care efectueaza hidroizolatii acoperisuri

Procas Expert Construct se remarca pe piata de profil si prin ofertele extraordinar de avantajoase cu care vine in intampinarea Asociatiilor de Proprietari si Locatari in vederea efectuarii lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri:

  • plata in rate, fara a se percepe dobanda sau actualizarea pretului la cursul de schimb valutar
  • avans initial de doar 30 – 40% din valoarea totala a lucrarii, acesta fiind destinat procurarii materialelor
  • consultanta de specialitate
  • urmarirea comportarii in exploatare a hidroizolatiilor
  • verificare anuala a lucrarilor executate si remediere gratuita a eventualelor defecte

Avand in vedere caracterul continuu si dinamic al procesului de perfectionare a activitatii de conceptie si de realizare a constructiilor, Procas Expert Construct este constienta de necesitatea revizuirii permanente a tehnogiilor de lucru, astfel incat sa poata puna la dispozitia clientiilor solutii cu adevarat eficiente si durabile in timp. Garantia lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri este data, in egala masura, de caracteristicile si performantele materialelor folosite, precum si de calitatea executiei.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);