calendare personalizate

calendare personalizate

Toata lumea are poze foarte multe cu ei sau cu familia lor. Fie ca vorbim de poze tiparite, care s-au realizat probabil pe vremea cand inca nu se distingeau culorile in poza, fiind alb – negru, sau poze, tot tiparite, dar mai recente, si nu in ultimul rand poze care sunt depozitate in spatiul digital, toata lumea detine nenumarate poze cu familia, cu prietenii, care servesc ca amintiri peste timp, care nasc sentimente de nostalgie, si aduc in minte imaginea unor prieteni pe care nu i-ati mai intalnit de foarte mult timp, si nu numai. De asemenea, in principal tinerii de pana in 30 de ani, insa si unele persoane trecute de aceasta varsta, detin cate o fotografie care nu naste neaparat mandrie, daca este aratata altor persoane. Acea fotografie, parca standardizata, in care, pe o canapea, pe care era asezata o patura a bunicii, noi, la varste inca fragede, ne mandrim cu corpul nostru, in costumul lui Adam si/sau al Evei, in pozitii nu tocmai normale. Chiar daca nu ne dorim, nici in ruptul capului, sa impartasim acea fotografie cu alte persoane, mai ales persoane straine, ne amuza faptul ca avem o astfel de fotografie. Asadar, toate fotografiile servesc ca amintiri, fie ele placute, fie si neplacute, care se trezesc in noi in momentul in care aruncam o ocheada asupra lor. O posibilitate de a privi mai des respectivele fotografii, nu doar in momentele in care ne cuprinde dorul, este afisarea lor intr-un loc prin dreptul caruia trecem zilnic. Dat fiind faptul ca, la fel cum am mentionat mai sus, pozele noilor generatii sunt depozitate in spatiul digital, nueste tocmai la indeana sa le printam pe toate, plus ca nu avem la dispozitie un spatiu atat de mare pentru a afisa toate fotografiile. De aceea, o idee foarte buna, prin intermediul careia, se pot afisa fotografii intr-un loc vizibil pe o perioada cat mai mare din zi, este un calendar personalizat.

Calendare personalizate cu fotografii

Un calendar se afiseaza, in mod normal, intr-un loc prin care se trece de mai multe ori pe zi, pentru a stii sigur in ce data esti. Cu toate ca eista, mai nou, smartphone-uri inteligente, care anunta orice, clasicul calendar inca are rolul sau, care nu poate fi luat de un smartphone. Ei bine, daca calendarul isi pastreaza rolul, inseamna ca intr-adevar este un lucru pe care il puteti vedea zilnic de mai multe ori. Daca pe paginile calendarului, vor fi printate diferite imagini, fotografii, atunci, si acestea, in mod logic, vor fi vizionate mai des.

Ziua si amintirea

De asemenea, un calendar personalizat  de la Dalim PRomo, este o idee foarte buna pentru un cadou. Prin intermediul acestuia, cadoul este unul oiginal, iar pe paginile calendarului, veti putea imprima fotografii care sa trezeasca amintiri in memoria destinatarului cadoului, in legatura cu dumneavoastra. Acest lucru este surprinzator, original, si foarte bine primit de catre cei carora li se ofera un astfel de cadou. Asadar un calendar personalizat este recomandat atat pentru uz personal, cat si pentru a fi oferit sub forma de cadou.} else {