bd4c2a9c1e2fc1d091bb0baba4bf63f5Domeniul agricol, domeniul industrial si domeniul constructiilor, dar si al lucrarilor publice sunt domenii ce fac parte din viata noastra de zi cu zi, asigurandu-ne un acoperis deasupra capului, o alimentatie variata si multe alte echipamente si aparate a caror scop este sa ne faca viata mai usoara. In plus, aceste domenii asigura o multitudine de locuri de munca, iar evolutia tehnologiilor utilizate le vine in ajutorul angajatilor cu echipamente care sa le faciliteze munca.

Unul dintre echipamentele utilizate in domeniile enumerate mai sus este pompa de transfer motorina. Simba’s Group iti pune la dispozitie pompa de transfer motorina model ST 200, apreciata datorita debitului mare de lucru. Pe langa acest aspect, pompa de transfer motorina ST 200 are si alte proprietati care o transforma intr-un dispozitiv usor de utilizat in orice domeniu.

Pompa de transfer motorina ST 200 iti este pusa la dispozitie in schimbul unui pret avantajos, insa acesta nu este singurul avantaj pentru care ar trebui sa fii interesat. Pompa ST 200 are o precizie de +/- 1% , ceea ce asigura obtinerea unor rezultate excelente.

Date tehnice : Pompa de transfer motorina ST 200

–         Tensiunea de alimentare necesara pentru pornirea pompei de motorina este de 220 V

–         Turatia de lucru a pompei este de 1500 rpm

–         Presiunea este de tip bypass, de 2.5 bar

–         Are in structura lame auto- ajustabile si sistem de auto- amorsare

–         Dispune de 2 motoare auto- ventilate

–         Greutatea pompei este de 43 de kg

–         Dimensiuni : 400x600x420 mm

–         Conexiune 1 ½”

–         Debit ridicat, de 200 l / min

–         Dispune de intrerupator pentru pornire / oprire prin comanda manuala

–         Cablu de 3 metri lungime

Forma compacta a pompei de transfer motorina ST 200, dar si greutatea relativ mica permite o manevrare facila a acesteia. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a monta roti si maner (cadru metalic), pentru a transforma pompa intr-un distribuitor mobil, usor de manevrat.

Compania Simba’s Group are ca obiectiv comercializarea unei game vaste de rezervoare pentru combustibili, dar si accesorii necesare acestora. Produsele sunt obtinute in urma unei colaborari de success cu producatori internationali cunoscuti si apreciati, iar oferta noastra de preturi este extrem de avantajoasa. Mai mult decat atat, compania iti pune la dispozitie periodic oferte speciale, pe care le poti vizualiza in cadrul platformei web.

Pe langa pompe de transfer, Simba’s Group iti ofera si produse ca: rezervoare portabile, rezervoare monoperete, rezervoare dubluperete, pistolete cu contor, indicatoare de nivel, gestiune flote, debitmetre si alte accesorii. In plus, Simba’s Group iti ofera si anumite srvicii, cum ar fi: montajul si intretinerea rezervoarelor de combustibili, suport tehnic (care include instructaj telefonic dar si oferirea de sfaturi in cazul eventualelor probleme tehnice) si transport gratuit oriunde in tara a produselor achizitionate, direct la domiciliul clientului.

Alege pompa motorina ST 200 Simba’s Group pentru a asigura un transfer optim de motorina! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele oferite de Simba’s Group, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos ( sau completand formularul de contact disponibil in cadrul site-ului):

Simba’s Group, date de contact:

Adresa: PASCANI,IASI,705200
RO 23089920
J22/183/2008
Nr. de telefon  Fax:  0722.752.840 sau 0332.565.339

Articol oferit de zoom-biz.ro.