Iti iubesti masina? Foloseste corect uleiurile auto si mizeaza doar pe produsele de calitate. Astfel, prelungesti durata de viata a autovehiculului si implicit randamentul in tafic si pe orice conditii meteo.

Uleiul de motor este componenta masinii  cea mai solicitata, dupa combustibil. Acesta este motivul pentru care, uleiul de motor trebuie sa corespunda mai multor criterii. Principalul rol al acestuia este acela de ungere/lubrifiere pentru reducerea frecarii dintre piesele aflate in miscare.

Un ulei ales la intamplare, sau de proasta calitate poate distruge piesele masinii, implicit motorul autovehiculului. Asadar, mare atentie atunci cand alegi uleiul auto.

Vrei sa ai accesul la o gama variata de uleiuri auto de la mai multi producatori, fara sa investesti sume mari de bani? Comanda de pe www.piese-auto.ro. Mai exact, din oferta magazinului online Pieseautoshop, specializat in comercializarea unei game impresionante de piese auto.

Poti opta pentru mai multe tipuri de uleiuri auto, in functie de marca masinii tale. In oferta Pieseautoshop gasesti uleiuri auto pentru Opel, Ford, Mercedes, Toyota, BMW, dar si pentru alte marci de masini. De asemenea, ai de ales intre mai multe branduri, precum: Castrol, Motul, Exxon Mobil si multi altii.

Uleiuri auto-Cum ai grija de motorul masinii?

Inlocuirea uleiului face parte din rutina intretinerii masinilor si este obligatorie, o data la o anumita perioada de timp, in functie de gradul de uzura. Nu astepta pana becul rosu din bord se aprinde. Cand becul s-a aprins situatia este deja grava. Mai exact, daca intarzii sa opresti motorul, acesta se poate distruge. Asadar, fii echipat cu uleiul adecvat masinii tale.

Ce trebuie sa stii despre uleiul de motor?

Principala sarcina a uleiului auto este sa usureze frecarea dintre piesele metalice, dar si sa curete interiorul motorului, sa elimine rugina si sa raceasca motorul (mai ales a pistonului).  De asemenea, uleiul de motor asigura protectie impotriva coroziunii chimice a pieselor motorului si imbunatateste estanseitatea.

Exista mai multe tipuri de uleiuri auto, si anume: uleiuri de baza minerale, uleiuri de baza sintetice si uleiuri de baza semi-sintetice. Expertii spun ca, cele mai indicate uleiuri sunt cele sintetice, deoarece sunt create special pentru automobile si pentru anumite tipuri de automobile.

Tot specialistii spun ca, cea mai importanta caracteristica a unui ulei auto este sa-si pastreze o vascozitate adecvata, destul de mica, incat sa circule prin motor, dar destul de densa incat sa ramana ca o pelicula peste piesele metalice.

Marele avantaj este ca, inlocuirea uleiului reprezinta cea mai simpla operatie si poate fi  efectuata chiar de catre conducatorul auto, fara cunostinte de specialitate.

Pieseautoshop-Furnizor online uleiuri auto

Daca vrei sa achizitionezi uleiuri auto la preturi excelente, de la cei mai buni producatori de pe piata , consulta oferta Pieseautoshop, magazinul online in cadrul caruia gasesti piese auto de la A la Z.

Poti opta pentru diferite tipuri de uleiuri auto, cu diferite numerotari si pentru marci variate de automobile. Uleiurile indeplinesc toate standardele de calitate in domeniu si au, in plus, preturi extrem de accesibile.

Pentru uleiuri auto nu trebuie sa mergi la furnizori autorizati din oras. Poti comanda direct de pe net. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi www.piese-auto.ro . Daca nu esti familiarizat cu alegerea uleiului auto, echipa Pieseautoshop iti pune la dispozitie consiliere de specialitate.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);