prod_stahls_cadcutDaca iti doresti sa personalizezi produse din materiale textile ai nevoie de niste folii termotransfer de calitate. Astfel de produse gasesti la Multisign, o companie specializata in comercializarea de echipamente si accesorii specifice productiei publicitare si signalisticii.

Companiile incearca sa isi promoveze produsele si serviciile prin mijloace diferite, in functie de buget si de specificul fiecarei campanii publicitare sau de marketing. Obiectele promotionale sunt pe placul tuturor si sunt o modalitate eficienta si relativ ieftina de a-ti face cunoscute serviciile si produsele.

Produsele din materiale textile pot fi transformate in obiecte promotionale daca sunt personalizate. Personalizarea obiectelor promotionale se poate face prin mai multe metode. Personalizarea prin folii termotransfer nu presupune foarte multe cheltuieli si e o alegere accesibila oricui.

Produsele firmei Multisign se adreseaza specialistilor in signalistica si in productie publicitara.

Folii termotransfer pentru personalizarea materialelor textile

Compania Multisign activeaza in Brasov si aduce pe piata produse care pot fi folosite oriunde in tara. Toti cei interesati pot sa comande de la Multisign sisteme de gravare cu laser, sisteme de afisaj, folii adezive colorate, sisteme de indoit plastic, folii adezive decorative, fierastraie circulare, folii pentru print digital, ascutitoare cu freze, folii de laminare, prese pentru termotransfer, folii pentru transfer, gravatoare mecanice, folii termotransfer, ghilotine, materiale pentru gravura, stante pentru colturi si accesorii de signalistica.

Tot de la Multisign se pot comanda cuttere pentru polistiren extrudat si expandat, plachete din lemn, coloranti pentru gravura, brelocuri, sistemele de prindere a materialelor, medalioane pentru animale, benzi adezive, ecusoane, freze pentru gravare, magneti, profile din aluminiu, folii pentru colantari auto, suporturi pentru placute, lasere de gravura, masini de gravat si cutter spuma.

Cat despre serviciile pe care firma le ofera celor interesati, acestea sunt cat se poate de variate: reincarcare de surse laser, imprimare inkjet, debitare si decupare de materiale cu laserul, print digital, procesare de materiale, intretinere de echipamente si inscriptionari textile.

De ce e util sa comanzi folii termotransfer de la Multisign daca te ocupi de productie publicitara?

Firma Multisign comercializeaza folii termotransfer din poliuretan. Aceste folii sunt elastice si nu contin PVC. Au o finisare mata si sunt prevazute cu suport adeziv.

Cu ajutorul acestor folii termotransfer se pot personaliza obiecte din poliester si din bumbac. Astfel, foliile sunt ideale pentru imprimarea tricourilor si a altor obiecte de imbracaminte. Sunt compatibile cu printerele care imprima cu cerneluri de baza de latex, eco-solvent si solvent. Foliile de termotransfer pot fi folosite si cu printere termice care functioneaza cu cerneala care are la baza rasini. Nu sunt toxice, asa ca pot fi folosite si pentru personalizarea hainelor pentru bebelusi.