31159b2588aff5c450581a1db2a00591Daca te-ai hotarat sa alegi pentru casa ta un gard si o poarta din fier forjat, cu siguranta nu vei regreta aceasta decizie.

Asa-i ca de fiecare data cand ai trecut prin fata unei porti din fier forjat sau a unui gard din fier forjat ai fost impresionat de ce ai vazut? Fierul forjat a un material care se foloseste de mai multi ani in constructii. Din fier forjat se confectioneaza garduri, porti, piese de mobilier interior si mobilier de gradina, balustrade, obiecte decorative si multe altele.

Fierul forjat e un material cu un aspect deosebit. Nu se demodeaza niciodata. Are un aspect clasic si elegant. In plus, e foarte rezistent. Rezista la ploi, grindina, ninsori, inghet si la caldura excesiva.

Daca ai mostenit o casa cu o curte imprejmuita de un gard din fier forjat, e destul de posibil ca cei mai multi oameni care trec pe strada ta sa priveasca in directia locuintei tale cu admiratie. Nu e cazul sa schimbi acest gard, chiar daca e vechi. Pentru intretinerea lui ai putea sa achizitionezi vopsea garduri de la Vopsea fier forjat. Arunca o privire pe site-ul www.vopsea-fierforjat.ro pentru mai multe detalii!

Vopsea garduri de o calitate excelenta

Pe site-ul Vopsea-fierforjat.ro gasesti o mare varietate de produse destinate vopsirii si pregatirii suprafetelor din fier forjat. Printre produsele pe care le poti cumpara de aici se numara vopseaua cu uscare rapida, grundurile cu uscare rapida, vopseaua grafit, lacurile lucioase, vopseaua patina, grundul sudabil, grundul reactiv, substantele de degresare, substantele de decapare si instalatiile de sablare.

Inainte de aplicarea de vopsea garduri suprafetele din fier forjat trebuie sa fie pregatite prin mijloace specifice. Pregatirea suprafetei influenteaza rezistenta ei la ceata salina, rezistenta la caldura umeda, rezistenta la lovire si aderenta. Ea se face cu scopul de a preveni aparitia ruginii sub stratul de vopsea garduri si de a curata gardul de acoperirile de protectie mai vechi, de rugina, de alti contaminanti, de grasimi si de uleiuri.

Inainte sa fie aplicata vopseaua se indeparteaza rugina, se face o degresare alcalina, se face o spalare cu apa, se aplica o acoperire de conversie chimica, se spala suprafata cu apa demineralizata si apoi se usuca.

Ce tipuri de vopsea garduri gasesti pe site-ul Vopsea fier forjat?

Produsele pe care le poti achizitiona de pe site-ul Vopsea-fierforjat.ro se impart in mai multe categorii: substante de pregatire a suprafetei, patina, grunduri, vopsea, instalatii de vopsit in camp electrostatic, instalatii de sablare si produse speciale. In ultima categorie intra spray-ul pe baza de email alchidic, lacurile cu uscare rapida, grundul reactiv, lacurile alchidice, grundul sudabil, spray-urile pentru metal cu uscare rapida si spray-urile de tip grund pentru suprafetele zincate.

Cat despre vopsirea cu pulbere , aceasta este potrivita pentru confectiile metalice, materialele publicitare, corpurile de iluminat, echipamentele stradale, mobilierul metalic, echipamentele de fitness, elementele de constructii, utilajele agricole, panourile pentru reclame rutiere si stradale, industria auto si decoratiunile interioare.

Spray-ul pe baza de email alchidic protejeaza si decoreaza metalul, zidaria si lemnul.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);