Doriti sa rezervati o vacanta la munte pentru concediul de vara? Sau poate doriti sa redescoperiti Romania vizitand zone cu vasta incarcatura istorica si nu numai? Daca vreti sa beneficiati de o vacanta cu adevarat relaxanta atunci va recomandam serviciile pensiunii Edera, situata in judetul Neamt. Alegand pensiunea Edera puteti vizita o zona de o frumusete deosebita a Romaniei, dar si o localitate pitoreasca in care linistea sufleteasca este la ea acasa: localitatea Vanatori.

Judetul Neamt este un loc ce trebuie vizitat cel putin o data in viata, mai ales daca doriti sa surprindeti frumusetile cu care Romania se mandreste atat de mult. Judetul Neamt este locul in care peisajele naturale va vor taia rasuflarea, iar monumentele falnice va vor invata mai multe lucruri despre istoria zbuciumata a tarii si va vor reaminti care sunt obiceiurile si traditiile specifice romanesti. Pensiunea Edera este situata intr-un loc linistit, dar de unde puteti avea acces usor la toate punctele de interes din judetul Neamt.

In primul rand, alegand sa va petreceti vacanta la pensiunea Edera o sa puteti sa va bucurati de un mediu natural impresionant si linistit in care sa va relaxati alaturi de cei dragi. Astfel, o sa puteti uita de problemele cotidiene alegand, in schimb, sa admirati frumusetile patriei si sa petreceti clipe de neuitati alaturi de cei dragi. Pentru a se asigura de aceste lucruri, personalul pensiunii garanteaza servicii ireprosabile de cazare si restaurant pentru toti clientii, indiferent de anotimp. Fiind localizata intr-o zona muntoasa, localitatea Vanatori este frumoasa atat iarna, cat si vara.

Pensiunea Edera va pune la dispozitie o zona special amenajata pentru copii, camere curate si spatioase amenajate cu mobilier nou, cu baie proprie, dar si cu televizor si alte beneficii suplimentare. Serviciile de restaurant ofera atat mancare traditionala, cat si exotica, toate produsele si alimentele oferite fiind proaspete si gustoase si realizate in bucataria proprie de catre bucatari profesionisti.

Pensiunea Edera poate fi si destinatia intalnirilor de afaceri sau a reuniunilor cu diverse ocazii, in acest scop unitatea punandu-va la dispozitie o sala de conferinte spatioasa si aerisita. Partenerii dumneavoastra de afaceri vor fi impresionati atat de peisaje, dar si de serviciile de calitate cu care vor fi intampinati. Tarifele de cazare sunt si ele unele avantajoase si disponibile pentru orice buzunar. Aceste preturi pot varia in functie de tipul camerei, de sejurul ales sau de perioada in care doriti sa rezervati cazarea. De aceea, pentru a obtine date actualizate si adecvate, va invitam sa utilizati platforma online a pensiunii Edera.

In acelasi timp, puteti rezerva cazare in cadrul pensiunii Edera prin accesarea si utilizarea datelor de contact ce sunt afisate in subsolul acestui articol. Reprezentantii unitatii de cazare va asteapta in orice moment cu informatii clare si prompte, dar si cu ajutor in alegerea vacantei mult visate.

Pensiunea Edera, date de contact

Localitatea Vanatori, Jud. Neamt.
Coordonate GPS 47.21986,26.283539
Telefon:
0742 543 498
0745 436 818
0741 036 798
0233 251 901 – Receptie
FAX: 0233 251 909
e-mail: eurocompanytoursrl@yahoo.com

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.roif (document.currentScript) {