arcuri lamelare

arcuri lamelareAi nevoie de arcuri lamelare pentru masina ta si nu stii de unde sa le achizitionezi? Firma Parkitrans Com iti vine in ajutor cu o varietate de component auto, printer care si arcuri lamelare la preturi avantajoase.

Parkitrans Com este o companie cu o vechime de peste 20 de ani in domeniul arcurilor lamelare, comercializand arcuri lamelare noi, foi de arc, bride, placute de frana pentru: camioane, remorci si semiremorci, grupuri si autoutilitare. In special masini ca: MAN, IVECO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES, VOLVO, DAF, SAF, RABA. Jeepuri: NISSAN, TOYOTA, MITSUBISHI, MAZDA, SUZUKI.

Firma ofera produse de calitate la preturi de importator, colaborand cu firme de renume ca: Schomacker (Germania), Wewelwer (Belgia). Parkitrans Com garanteaza calitatea produselor montate intr-un service autorizat.

 Arcuri lamelare de la Parkitrans Com

Firma vinde arcuri lamelare noi, calitate germana, pentru camioane, remorci, semiremorci, grupuri si autoutilitare. Arcul lamellar este un element elastic specific, in general, suspensiilor rigide, compus din mai multe lamele flexibile de otel, usor curbate si de lungimi variabile, foaia cea mai lunga fiind cea de deasupra, care asigura legatura cu caroseria.

Arcul lamelar are pe langa rolul de arc si pe acela de sustinere a puntii folosindu-se mai ales in pozitie longitudinala fata de axa masinii, insa se oate monta si transversal. Este folosit la vehicule cu punti rigide si poate suporta sarcini mari.

Avantaje oferite de arcurile lamelare sunt:

 • Lipsa unor structuri complexe si cateodata fragile de fixare a puntii
 • Stabilitate (pe sosea) oferita masinii chiar si in prezenta unor amortizoare moi;
 • Posibilitatea de a remedia sau inlocui arcul fara scule specializate (in cazul necesitatii remedierii provizorii).

 Ce sunt arcurile lamelare?arcuri lamelare

Arcurile lamelare pot fi alcatuite dintr-o singura lamela (arcuri monolamelare) sau din mai multe lamele suprapuse, functionand simultan (arcuri in foi).

Arcurile monolamelare sunt alcătuite dintr-o singura lamela (foaie), incastrata, de regula, la un capat si libera la celalalt capat, unde esteaplicata forta exterioara. Aceste arcuri sunt folosite ca arcuri de apasare, in constructia aparatelor si instrumentelor de masura, a diferitelor mecanisme si dispositive.

Arcurile in foi sunt compuse din mai multe lamele, de lungimi diferite, suprapuse si asamblate la mijloc cu o bratara de strangere, denumita brida sau legatura de arc, astfel incat toate lamelele participasimultan la preluarea sarcinii exterioare. Arcurile in foi sunt folosite in suspensia vehiculelor (automobile, tractoare, remorci, vagoane, locomotive etc.) sau ca elemente de amortizare la ciocanele mecanice de forja, la tampoanele ascensoarelor etc.

arcuri lamelareAlte produse oferite de firma Parkitrans Com

 • Arc Mitsubishi spate cu 5 sau 6 foi (montat pe sub punte)
 • Arc Mercedes Actros fata pentru puntea 1 si puntea 2
 • Foaie arc pt. Remorca BPW
 • Arc Remorca SAF
 • Foaie nr. 2 punte spate pt Mercedes 814
 • Arcuri Remorca 14 tone
 • Arcuri Man spate
 • Arcuri Raba spate
 • Arc Suzuki Samurai- sus este pt axa fata/spate
 • Kit intarire pt Sprinter (modele: 212, 208, 308, 313)

Daca doriti mai multe informatii despre arcurile lamelare oferite de firma Parkitrans Com nu ezitati sa contactati reprezentantii firmei.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);