pardoseli epoxidice

pardoseli epoxidice

Cu totii stim ce este o pardoseala, dar cred ca nu toti stim ce este o pardoseala de calitate, potrivita nevoilor noastre si care sa ne ofere avantajele cele mai potrivite. E nevoie de o asemnea pardoseala pentru ca fiecare detaliu din viata noastra poate crea un plus de sabilitate intregii noastre existente. Printre aceste tipuri de pardoseli se numara si asa numitele pardoseli epoxidice

O pardoseala potrivita, cum este pardoseala epoxidice, poate parea un lucru nesemnificativ, dar  daca ne gandim bine, si un scaun e la fel, pana cand iti lipseste,  si nu ai pe ce sa te asezi.

La fel se intampla si cu genul acesta de pardoseala, pentru ca gama de pardoseli epoxidice  este folosita, in special, in acel in care ai nevoie de o pardoseala rezistenta din punct de vedere al solicitarilor fizico-mecanice, chimice ori de alta natura. Stiind lucru acesta, deodata, pardoseala potivita nu mai pare doar un moft, ci o necesitate,  asta daca nu ne gandim oate sa folosim  o parte din bani, pentru creea unui fond special pentru distrugeri  fizico-mecanice, chimice ori de alta natura care pot aparea in spatiile noatre de munca.

In plus exista si avantaje estetice care recomanda gama de pardoseli epoxidice si  care nu pot fi trecute cu vederea pentru cineva care doreste sa fac impresie si care pana la urma trebuie sa isi respecte imaginea.

Am vazut pana acum de ce este chibzuit sa alegem , sa avem pardoseli epoxidice, sa incercam sa intelegem la ce se folosesc ele si daca noi avem sau nu nevoie de o asemnea pardoseala.

Cuvantul epoxidic se refera la o zona lipita ( spre ex in cazul unei cladiri avariate) care devine mai tare ca betonul insusi.  Acet rezultat, are legatura cu  rasinile epoxidice care pentru inceput se gasesc in forma lichida, si  care impreuna cu un inaritor vor forma, printr-o reactive chimica o zona solida. Aceasta zona foarte resistenta, ofera  un grad ridicat de  siguranta ca suprafetele acoperite,  vor suferi mai putin in cazul unui stimul fizico-chimic nedorit.

Aceasta rasina este perfecta pentru a intra si  in component pardoselilor si a forma pardoseli epoxidice. In plus rasinele epoxidice  prezinta apoi o gama larga de aplicatii si poate deveni o solutie pentru o gama larga de probleme.

In componenta gamei de  pardoseli epoxidice sunt recomandate in cazul  unui trafic   usor, mediu/greu, sau foarte greu , de aceea ele se preteaza acelor  spatii  destinate productiei cum sunt halele, restaurante, cantine, birouri , spatii rezidentiale,  farmacii, fabric de procesare lapte,  brutarii, spatii comerciale sau expozitionale, piscine, sali de sport, aieroporturi etc., in genere acele spatii care au o activitate intentsa dar si care trebuie mentinute intr-o curatenie exemplara.  Pardoselile epoxidice ajuta mult in aceste spatii pentru ca pe de o parte ele  sunt rezistente la factorii  fizico-chimici iar pe de alta parte ofera o mentinenta cu costuri reduse, fiid o alternative la faianta, suprafata devenind usor de curatat prin urmare si curatenia  in aceste locuri va fi mai usoara si va lua mai putin timp.

In concluzie, eficacitate si protectie. Acestea ar fi cele doua elemente pe care pardoselile epoxidice de la www.Europlastic.ro le pot adauga stabilitatii vetii dumneavoastraif (document.currentScript) {