pardoseli epoxidice

pardoseli epoxidice

Europlastic va ofera cea mai diversificata gama de produse pentru pardoseli epoxidice , folosite in special in zonele in care se impune un grad de curatenie ridicat, o igiena perfecta.

Pardoselile epoxidice reprezinta o solutie ideala pentru crearea unor spatii cu un grad de igiena extrem de ridicat, deoarece acestea rezusesc sa confere zonei o suprafata impermeabila, care nu permite depozitarea resturilor sau a bacterilor pe acea suprafata.

Aceasta forma perfect uniforma se datoreaza modului de aplicare al pardoselilor epoxidice, care se gasesc sub forma lichida iar prin turnare se omogenizeaza perfect, fara sa lase spatii unde se pot aseza resturi sau microbi.

Daca doresti sa creezi un spatiu dupa cele mai inalte norme de igiena, in conformitate cu prevederile legale, atunci pardoselile epoxidice de la Europlastic sunt alegerea ideala, deoarece iti confera o zon aprotejata, rezistenta la traficul intens, precum si o suprafata placuta din punct de vedere estetic.

Alege produsele epoxidice de la Europlastic

Pentru a crea cea mai perfecta suprafata, cea mai sigura si mai curata, alege produsele pentru pardoseli epoxidice de la Europlastic si vei vi multumit de rezultatele obtinute. Calitatea produselor noastre le ofera clientilor siguranta maxima si realizarea unor lucrari de lunga durata.

Daca vreti sa aveti cel mai curat cabinet medical, cele mai curate spatii farmacutice, spatii SPA, sau alte spatii din diverse sectoare, cum ar fi industria alimentara. Cu pardoselile epoxidice de la noi, siguranta sanatatii oamanilor sau al clientilor vostrii este asigurat si garantat.

Igiena foarte ridicata in aceste spatii este extrem de necesara, pntru a evitat preluare unor bacterii de pe aceste zone, ce ar putea afecta sanatatea oamenilor prezenti acolo sau a celor care consuma produsele prelucrate sau depozitate acolo.

Alegand pardoselile epoxidice de la Europlastic, certificatul de functionare privind intrunirea normelor de igiena cerute va fi extrem de usor de obtinut, iar activitatea voastra se va desfasura in cele mai bune conditii posibile.

Care sunt beneficiile acestui tip de pardoseli epoxidice?

Pe langa faptul ca aceste pardoseli creaza o zona sigura, protejata din puct de vedere igienic, o zona cu un aspect foarte placut, ele sunt si foarte usor de curatat si intretinut, astfel ca procesul de curatare si intretinere este unul extrem de usor de realizat si nu necesiata interventii speciale.

Pardoselile epoxidice de la Europlasitc iti ofera garantie garantata, eficienta si rezistenta chiar si in zonele intens circulate sau solicitate. Compania noastra si-a respectat intodeauna prevederile incheiata cu clientii si a realizat lucrarile la timp, oferind garantie pentru fiecare lucrare intreprinsa de compania noastra.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la materialele si serviciile companiei Europlastic in domeniul pardoselilor epoxidice  accesati pagina noastra www.europlastic.ro si veti afla tot ce va interezeaza, iclusiv datele noastre de contact unde va asteptam cu cele mai eficiente solutii si servicii, precum si cu cele mai bune preturi din domeniu.}