paravan-sticla-dus-14In ultimii ani, unul dintre domeniile care a cunoscut o dezvoltare rapida este cel al constructiilor. Oriunde ne-am uita putem observa cum din ce in ce mai multe cladiri sunt amenajate conform ultimelor tendinte. Aceste noi tendinte sunt observabile in special in ceea ce priveste amenajarile interioare. Unu dontre cele mai folosite materiale pentru a realiza amenajari interioare moderne si cu un aspect original este sticla. Astfel, in prezent, exista o multitudine de producatori si prelucratori ce folosesc sticla pentru a crea amenajari interioare deosebit de atractive. Utilizand sticla securizata se pot realiza cabine de dus, pardoseli, trepte pentru scari, balustrade, usi etc. Avantajele pentru care merita sa folosesti acest material de succes in amenajarile interioare nu sunt deloc putine. In ceea ce priveste utilizarea unui paravan sticla securizata, te informam ca Imperial Glass produce la comanda aceste produse, in conformitate cu dimensiunile solicitate, pentru toti clientii interesati din Oradea si Alba Iulia. Acest paravan sticla securizata poate fi fix, mobil, din sticla transparenta sau sablata, in functie de luminozitatea si gradul de intimitate pe care vrei sa il obtineti.

Alege paravan sticla securizata pentru avantaje multiple!

Un paravan sticla securizata se utilizeaza atunci cand nu se opteaza pentru construirea unei cabine de dus sau, de asemenea, acest produs poate fi montat in locul unei perdele de dus ce acopera cada. Paravanele din sticla securizata mai sunt ideale si pentru a spori gradul de intimitate de la dusurile in comun sau din toaletele de barbati in comun. Sticla securizata se produce prin topirea materiei prime la o temperatura de 650 de grade. Cand se ajunge la aceasta temperatura, suprafata de lucru este racita cu rapiditate pentru a se crea o compresie puternica. Atat procesul de incalzire , cat si cel de racire se efectueaza electronic. In general, sticla securizata este de patru sau cinci ori mai rezistenta la procesul de indoire. In cazul spargerii, acest tip de sticla se fractureaza in cioburi foarte mici care nu vor rani persoanele ce vin in contact cu sticla.

Cand vorbim se sticla ce alcatuieste un paravan sticla securizata nu putem sa nu precizam de avantajele acestui material. Folosita atat in amenajatile interioare, cat si in cele exterioare, sticla securizata aduce cu sine urmatoarele avantaje:

– contribuie la crearea unui design modern si aduce un plus de eleganta

– este foarte rezistenta la sarcini mecanice

– rezista la tensiunile termice

– se foloseste pentru a lumina mai bine un anumit spatiu

– in cazul spargerii, riscul de ranire este diminuat, deoarece acest material se fragmenteaza in bucati minuscule.

– sa utilizezi un paravan sticla securizata pentru a inlocui o cabima de dus sau de toaleta vei economisi spatiu si te va ajuta sa oferi incaperii respective mai multa luminozitate si eleganta.

Pe langa oferta denparavane sticla securizata, de la Imperial Glass mai poti avhizitiona si usi dinnstucla, cabine de dus, pereti de sticla, pardoseli din sticla, copertine dinbsticla, balustrade din sticla, scari din sticla, mobilier din sticla si multe altele. De asemeni, specialistii de aici iti pun la dispozitie si servicii de securizare sticla, slefuire, prelucrare CNC, laminare sticla si sablarea sticlei.

Achizitioneaza si tu un paravan sticla securizata de la Imperial Glass si buxura-te deno incapere amenajata in condormitate cu ultimele tendinte din domeniu. Pentru mai multe informatii te invitam sa accesezi pagina de web a acestei companii sau sa trimiti un e-mail la contact@imperialglass.ro.