matopat-fixopore-s-630x552 Atunci cand ne ranim, fie vorba si de o rana mica, trebuie sa fim atenti sa nu se infecteze. Netratate corespunzator, ranile, oricat de mici sau nesemnificative ar parea, pot provoca mari batai de cap. In primul rand, o rana netratata corespunzator poate fi dureroasa. Apoi se pune problema infectarii acesteia. De aceea, pansamentele sterile sunt utile in astfel de situatii, evitand, prin utilizarea lor, sa se ajunga de la o rana poate neinsemnata la o grava afectiune de sanatate, cum este septicemia in cele mai rele cazuri. In astfel de cazuri, si un pansament steril autoadeziv ar putea salva o viata.

De aceea, pentru a sta linistiti indiferent de situatie, este bine ca ori de cate ori suferim o accidentare, o ranire, chiar si usoara, sa avem la indemana pansamente sterile pentru a evita eventualele neplaceri create de o rana netratata corespunzator.

Trateaza orice rana cu pansamentele sterile de la Hufmed

Acum orice rana e mai usor de tratat cu pansamentele sterile de la Hufmed. Odata aplicate, nu mai trebuie sa iti faci griji ca rana s-ar putea infecta.

Mai mult, pansamentele sterile se folosesc si in urma interventiilor chirurgicale, pentru a proteja zona si a ajuta la recuperarea acesteia.

In plus, pentru a nu provoca durere atunci cand trebuie schimbate, pansamentele sterile au un grad scazut de aderenta.

Ceea ce este si mai bun la pansamentele sterile este faptul ca suprafata care intra in contact direct cu pielea este usor absorbanta, pentru a absorbi secretiile si a lasa astfel pielea sa respire si sa se vindece fara a exista riscul infectarii.

Dincolo de suprafata sterila, pansamentele sterile mai sunt utile si prin faptul ca nu lasa rana in contact direct cu mediul, de unde ar putea lua praf sau alte substante care sa duca la infectarea acesteia.

Pansamentele sterile pot fi aplicate pe orice zona a corpului expusa riscului unei infectii si nu limiteaza in niciun fel mobilitatea celui care le poarta, nici nu lasa urme pe piele in urma indepartii, datorita gradului foarte scazut de aderenta.

Ceea ce face si mai usor de utilizat pansamentele sterile este faptul ca sunt autoadezive, nepunand probleme atunci cand trebuie sa se panseze o rana.

La Hufmed gasesti pansamente sterile de cea mai buna calitate

Daca te-ai ranit recent sau ai trecut printr-o operatie, atunci www.hufmed.ro este locul ideal in care sa cauti pansamente sterile pentru a scapa de grijile pe care le ridica rana sau operatia, dupa caz.

Aici se gasesc pansamente sterile autoadezive, cu grad scazut de aderenta fata de suprafata ranilor, pentru a nu face dureroasa utilizarea lor, si cu suprafata absorbanta pentru a retine secretiile, astfel pielea sa se mentina uscata si sa inceapa procesul de vindecare.

De asemenea, dimensiunile pansamentelor sterile disponibile la Hufmed sunt variabile,  fiind disponibile si pansamente mici, dar si mari si foarte mari, pentru a corespunde nevoilor unui numar cat mai mare de clienti.

Tot la Hufmed se gasesc si pansamente sterile autoadezive pentru fixarea branulei, pentru a nu exista incidente neplacute.

Daca si tu ai nevoie de un pansament steril, Hufmed.ro iti vine in ajutor!