panouri solare ieftine

panouri solare ieftine

Panourile solare sunt destinate să ne facă viaţa mai bună şi mai confortabilă. Aceste panouri solare ieftine sunt inovatoare şi de ultimă generaţie pentru casele amenajate cu gust. Compania ne oferă trei tipuri de panouri solare ieftine : încălzirea spaţiilor în timpul rece al anului ( combinată cu sursa clasică de încălzire ); încălzirea apei pentru nevoi menajere; încălzire apei pentru piscine în perioada Aprilie-Octombrie.

Caracteristicele panourilor solare ieftine

Dacă există radiaţie solară funcţionează tot anul, protecţie în caz de supratemperatură ceea ce le face mult mai rezistente, protecţia antiîngheţ la fel e foarte utilă, eficienţă termică ridicată din cauză că încălzesc direct apa, imediat ce există  radiaţie solară funcţionează instant încălzind apa, panourile solare sunt presurizate.

Construcţia acestor panouri solare ieftine e de două feluri : ECO-EXT şi ECO-INT deosebindu-se prin faptul că cele exterioare ( ECO-EXT ) au proprietatea de a se monta direct pe acoperiş, în poziţie verticală sau pe suporţi speciali. Panourile interioare ( ECO-INT ) sunt unice în lume, sunt semitransparente cu proprietatea de a fi montate în rama termopan. Transparenţa se alege de 10 % sau 50%, se pot amenaja şi realiza cu ajutorul  lor terase şi balcoane, copertine sau chiar panouri decorative cu un aer ultramodern.

Pentru încălzirea apei menajere necesară pentru 2 sau 3 persoane e destul un singur panou solar care poate încălzi apă cu capacitatea între 100 l şi 160l. Dar pentru a încălzi piscinele se ia în consideraţie zona geografică,  se recomandă 2-3 panouri solare exterioare pentru fiecare 10 cm de apă din piscină.

Panouri solare ieftine pentru a încălzi piscina

Pentru a încălzi piscina sînt o sumedenie de opţiuni, dar sunt foarte costisitoare soluţia acestei probleme de economie este de a procura minunatele panouri solare ieftine. Sunt foarte ecologice şi economice, încălzire fără prea multă cheltuire. Pentru a putea beneficia de calităţile panourilor e suficient să fie destul loc pentru montare şi apa va fi caldă atîta timp cît soarele se vaarăta pe cer. În lumea întreaggă oamenii îşi aranjează casa pentru a fi în pas cu moda folosesc panouri solare, dar cele concepute şi fabricate în România sînt unice şi speciale.

În afară de avantajul ca sunt economice şi ecologice, mai este şi faptul că cum răsare soarele apa se încălzeşte, apa caldă în piscină se poate găsi în perioada Aprilie-Octombrie, dar depinde şi de zona geografică. Are avantajul că sunt uşoare şi uşor de instalat oriunde  e nevoie şi e posibil de a face aceasta.

Ecologia trebuie urmată ceea ce facem cînd folosim aceste panouri la prducerea căldurii nu oarticipă electricitatea şi niu se degajă dioxidul de carbon.

Apă caldă şi căldură cu panouri solare ieftine

Sistemul ultramodern permite ca un singur panou solar să încălzească apă caldă pentru o familie formată din 2-3 persoane. Se instalează usor pe un cadru plat sau pe perete. Este nevoie şi de un cazan pentru încălzirea apei, care se poate instala separat sau să se folosească unul deja procurat dar compatibil. Aceste panouri solare ieftine sunt funcţionale pe tot parcursul anului.

Pentru detalii accesează site-ul www.PanouriSolare-eco.rod.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);