Balize-antiorbire-yTQTEPrintre produsele care se comercializeaza in cadrul site-ului nibatrafic.com se numara si aceste panouri antiorbire, numite de altfel si balize antiorbire. Produsele se numara printre semnalizatoarele extrem de utile si de eficiente, menite sa asigure siguranta sporita in trafic a participantilor. Niba Logistic, compania care detine acest site, are o vasta experienta in acest domeniu si cunostinte de specialitate avansate, fiind apta sa ofere produse dintre cele mai sigure si mai performante. Aceste panouri antiorbire sunt responsabile cu prevenirea unor evenimente neplacute in trafic. Panourile antiorbire si alte asemenea elemente de signalistica urmaresc asigurarea unor conditii optime de trafic si implicit a unor calatorii mai sigure si lipsite de incidente.

Niba Logistic vine in sprijinul conducatorilor auto cu cele mai bune produse menite sa sporeasca siguranta in mers, sa previna accidentele si sa ajute conducatorii la a avea o conduita de mers cat mai responsabila. Prin natura acestor produse, Niba Logistic urmareste asigurarea unor calatorii mai sigure si lipsite de incidente. Viata nu are pret, de aceea este important sa iei in considerare aceste balize antiorbire pentru a avea cele mai bune conditii de trafic.

 Nibatrafic.com pentru prudenta in trafic!

Semnele de circulatie sunt esentiale pentru o siguranta adecvata in trafic, lipsa acestora putand provoca accidente. Balizele si semnele de circulatie sunt realizate in scopul semnalizarii unor lucrari sau zone speciale, precum si pentru delimitarea zonelor in trafic. Balizele antiorbire au ca rol prevenirea efectului de orbire cauzat de autoturismele care vin din sens opus. Ele sunt confectionate din material plastic de culoare verde, pe suprafata carora sunt montate benzi si alte elemente reflectorizante. Sistemul de prindere pe guardrail este fabricat prin injectie dintr-un material extrem de rezistent care nu se oxideaza si anume poliamida cu fibra de sticla. Sistemul complet este in curs de certificare CE. Dimensiunile sunt 900x170x40mm.

Este intotdeauna dificil sa conduci pe timp de noapte intrucat trebuie ca atentia ta sa fie maxima nu numai la ceilalti participanti la trafic si la functiile masinii, dar si  la sensul de mers pentru a evita ca farurile celorlalte masini sa te orbeasca in timpul condusului. Acest tip de panouri se monteaza pe parapetul median al soselei si sunt realizate din polietilena goale la interior, cu o densitate mare si rezistenta sporita la intemperii si factorii de mediu.

Niba Logistic – profesionistii sigurantei rutiere!

Compania activeaza de 7 ani in acest domeniu oferind produse necesare si utile pentru buna desfasurare a traficului rutier. Echipa firmei ia in considerare toate etapele realizarii acestor produse, de la proiectare pana la fabricarea si comercializarea acestora. Produsele obtinute prin intrebuintarea de materiale de calitate asigura rezistenta sporita contra socurilor mecanice si a conditiilor meteo nefavorabile. Produsele de acest fel pot fi utilizate atat in traficul rutier, cat si in constructii, la semnalarea lucrarilor aflate in derulare sau imprejmuirea santierelor. Pentru consultanta si informatii suplimentare despre aceste produse poti solicita asistenta echipei Niba Logistic care iti sta la dispozitie oricand doresti. Poti fi sigur ca aceste produse vor fi mereu in stoc pe nibatrafic.com pentru a fi livrate in cel mai scurt timp.

 

Datele de contact ale firmei Niba Logistic

Adresa firmei: B-dul Obregia, Nr.25, Bl. I4A, Sc.C, Ap. 65, Bucuresti, sector 4

Telefon: 0743 066 616

Email: nicoleta@nibalogistic.com