2356c421363c16d612c32f9ab0f5cb17Pentru o petrecere adevarata trebuie sa detii un stoc de bauturi adevarate. Palinca de prune este un produs 100% traditional romanesc pentru a putea savura gustul catifelat al prunelor satmarene. O palinca de prune buna se cunoaste dupa culoare si gust, unde aroma de prune trebuie sa fie discreta. Palinca de prune oferita de Distileriile Bran are o culoare limpede si un gust catifelat inconfundabil. Societatea te intampina cu palinca de prune realizata dupa o reteta veche, unica, transmisa din mosi stramosi, avand 50% alcool.

Produsele sunt ambalate in sticle cu cantitati diferite in functie de solicitarile clientilor. Desi Distileriile Bran obtin si alte bauturi alcoolice, palinca este specialitatea acesteia pentru selectionarea atenta a materiei prime si dedicarea de care da dovada echipa firmei. Aceasta palinca este dovada impletirii cu pricepere a traditiei cu pasiunea pentru bauturile traditionale. Realizate in conditii care respecta standardele din domeniu, bauturile incanta papilele gustative ale consumatorilor de peste 20 de ani. Pentru a fi convins de calitatea produselor, nu iti ramane decat sa savurezi un paharel de palinca de prune adevarata cum doar Distileriile Bran poate sa faca.

Palinca de prune – ca la romani!

Produsa inca din 1993, palinca de prune Bran este printre cele mai apreciate bauturi romanesti, fiind premiata cu Marca de Aur a Romaniei la aceasta categorie. Utilizand o metoda unica de obtinere veche de 3 decenii si prune satmarene provenind de pe meleaguri romanesti, palinca de prune Bran este ingredientul necesar pentru a insufleti o petrecere adevarata, ce dureaza trei zile si trei nopti. Preparate in cazane robuste la foc direct, produsele marca Bran sunt produse de calitate, apreciate in domeniu pentru aroma delicata de prune si culoarea pura. Metodele de distilare si redistilare sunt imbunatatite de-a lungul timpului pentru a oferi doar ce e mai bun consumatorilor.

In ceea ce priveste obtinerea acestei bauturi romanesti, experienta si metodele traditionale folosite isi pun amprenta. Prunele satmarene sunt ingredientul secret in prepararea bauturii, de aceea sunt sortate cu atentie si supuse unor procedee specifice. Prunele de pe domenii romanesti sunt culese la maturitate atunci cand sunt pe deplin coapte. Rafinamentul palincii de prune va aduce buna dispozitie a tuturor consumatorilor. Pregatirea prunelor, fermentarea si distilarea sunt metode urmarite de aproape si bazate pe rigoare si experienta. Produsul rezultat innobileaza pruna satmareana distilata in esenta de buna dispozitie si satisfactie senzoriala.

Unde gasesti palinca de pruna?

Cauta gustul inconfundabil al bauturilor alcoolice din prune in Distileriile Bran. Ai acces acum la produsele dorite de oriunde din tara cu ajutorul magazinului online Distileriile Bran. Poti alege produsele dorite in cantitatile si formele dorite si vor fi livrate la tine acasa in scurt timp de la efectuarea comenzii. Palinca de prune si celelalte produse oferite incanta papilele gustative ale romanilor de pretutindeni. Respectarea unor retete vechi si a proceselor de obtinere a bauturii sunt garantia obtinerii unor produse distinse din prune atent selectionate. Comanda din oferta magazinului online Distileriile Bran produsele dorite in cantitatile si ambalajele dorite.

 

Datele de contact ale firmei Distileriile Bran

Adresa firmei: Str. Principala, 165, Martinesti, Satu Mare

Telefon: 0745 357 351

Email: office@alcorom.ro} else {