oua prepelita

oua prepelita

Indiferent de problemele de sănătate pe care le avem, alimentația este principalul aspect asupra căruia ne sunt recomandate revizuiri. Crude, fierte, prăjite, murate sau preparate după orice rețetă, ouă de prepeliță sunt indicate în tratamentul oricărei afecțiuni, oferind o multitudine de vitamine și minerale, care acționează atât în creșterea copiilor, cât și în regenerarea organismului adult.

Ouă de prepeliță – Beneficii și valori nutritive

Aceste păsări micuțe oferă într-un singur ou tot complexul de vitamine B, vitamina A, D, E, C, fosfor, fier, potasiu, zinc, calciu, sulf, având conținut scăzut de colesterol și grăsimi, însă un aport proteic ridicat.

Părul, unghiile, pielea sunt ajutate considerabil de aportul de vitamina A și sulf; calciul se îngrijește de sistemul osos; lecitina favorizează memoria și regenerarea celulelor nervoase; factorii antialergici împiedică dezvoltarea alergiilor, iar cei anticolesterol curăță vasele de sânge; ouă prepelițe întăresc imunitatea și stimulează funcționarea inimii.

Tratament cu ouă prepeliță

De la câteva luni de viață deja ne putem bucura de cocktail-ul de vitamine regăsit în ouă de prepeliță . Tratamentele se împart pe categorii de vârstă și afecțiune, neavând nicio contraindicație.

Cantitatea de ouă ingerate în perioada de tratament variază de la 60 la 240 și se întinde pe o perioadă de la 30 la 52 zile. Ouăle se consumă crude, preponderent dimineața, pe stomacul gol. Având în vedere calitățile nutritivă, consumul încă de la primele ore a zilei oferă energie și senzație de sațietate, care durează toată ziua. Complexul de vitamine și minerale nu ridică doar randamentul fizic, ci și cel intelectual, stimulând memoria și concentrarea.

Astm, anemie, tuberculoză, obezitate, diabet, urticarii, hipertensiune arterială, migrene – sunt doar câteva din afecțiunile tratate cu succes de consumul de ouă prepelițe.

Vă putem oferi informații suplimentare și planuri de tratament cu scheme de administrare în funcție de necesitățile dumneavoastră, precum și alternative de uz extern pentru ouă de prepelițe, acestea fiind cu succes folosite în măști nutritive, pentru a trata părul degradat, pentru regenerare, calviție.

Producție de ouă prepeliță

Toate aceste calități uimitoare – și demonstrate – se bazează pe producția bio de ouă de prepeliță. Fără a face rabat de la calitatea hranei, am oferit prepelițelor din crescătoria noastră doar cele mai curate furaje, din producție ecologică proprie – după norme europene. Oferind păsărilor hrană 100% naturală, ne asigurăm că și ele ne returnează un ou 100% natural, care întrunește toate proprietățile pentru care ouă prepeliță sunt atât de căutate. Hrana prepelițelor noastre nu este modificată genetic, nu conține hornomi de creștere și nici compuși chimici.

Nu încercăm în niciun caz să defăimăm produsele altor crescători și nici pe cele din supermarket-uri. Sfatul nostru este doar să fiți atenți la caracteristicile produsului, să citiți eticheta în momentul în care cumpărați, pentru a vă asigura că ouăle au valori nutritive maxime.

Considerăm că munca îndelungată depusă de noi în creșterea prepelițelor ne îndreptățește să oferim sfaturi elocvente privind calitatea care trebuie să o aibă ouă de prepeliță, raportat la alimentație. Pentru a obține randamentul maxim și un produs finit natural și sănătos, am respectat un plan de alimentație atent elaborat, astfel că ne putem mândri cu ouă prepeliță bio oferite de www.jumatatedepret.ro de cea mai bună calitate.}