zoom

Orologi.ro – La fix pe piata E-Commerce

  Orologi.ro – cine sunt?

In 2021 piata E-Commerce se extinde cu un nou magazin online de ceasuri. Cu o vechime  in spate de 8 ani de comert online, cei doi fondatori Orologi.ro promit un magazin online modern, cu o atentie focusata pe customer service impecabil si o paleta larga de ceasuri de mana.

Diversitate

Magazinul va cuprinde ceasuri pentru barbati, ceasuri de dama, de copii si pachete speciale de bijuterii. Tot pe Orologi.ro veti gasi de la cele mai moderne smartwatch-uri pana la cele mai elegante ceasuri. Pentru pasionatii de activitati in aer liber sunt disponibile cele mai in voga ceasuri sport de la branduri precum Casio, Fossil, Timex, Nautica, Sector, G-Shock si multe alte branduri celebre.

Calitatea e pe primul loc

Ceasurile de mana vin direct din capitala modei, Milano. Asadar pe Orologi.ro calitatea este garantata. Ceasuri cu sticla safir, ceasuri cu diamante, ceasuri rezistente la apa, ceasuri cu bratara din otel inoxidabil sau curea din piele natura, cu mecanism elvetian sau japonez, toate le gasiti pe magazinul online de ceasuri.

Branduri apreciate din toate timpurile

Ceasurile sunt un accesoriu important. Ele pun in valoare tinuta, reflecta prestigiul si stilul personal. In plus, pasionatii de orologerie recunosc faptul ca realizarea ceasurilor reprezinta o arta in sine, asadar printre cele mai bune branduri se numara: Tissot, Seiko, Frederique Constant, Bulova, Swatch, Victorinox, Luminox, Longines, Locman, Ingersoll, Lorenz, Gucci, Festina, Skagen si nu in ultimul rand celebrele Casio si iconicul Fossil.

Dezvoltare

Desi este devreme sa discutam despre magazine fizice, acesta este un pas pe care cu siguranta il vor face la momentul potrivit. Magazinul online de ceasuri Orologi.ro cu siguranta reprezinta calitate, incredere si pasiune pentru ceasurile de mana.