pensiuneMii de turisti viziteaza an de an statiunea Voineasa. Dintre acestia, 2000 sunt cazati la pensiunile din zona doar in perioada Revelionului. Regiunea este una des vizitata si apreciata de turistii din Romania si nu numai care cauta in fiecare an cazare Voineasa.

De ce sa alegi o cazare la Voineasa?

Zona geografica este generoasa in trasee turistice. Fie ca se alege zona Latorita sau Vidra, ai de bifat o gramada de obiective turistice cum ar fi cascada Moara Dracului, lacul Petrimanu si Galbenu, Obarsia Lotrului, cascada Apa Spanzurata, Obarsia Latoritei, Piatra Fetii, Iezerul Latorita, Valea Rudareasa, Plaiul Poienii, Curmatura Vidrutei. Privelistea este de basm, indiferent de sezon, iar pozele facute de turisti stau marturie pentru o vacanta reusita.

Cauta o cazare Voineasa si bucura-te de tot ceea ce ofera zona calatorilor ce o strabat. Statiunea Voineasa este localizata chiar pe valea raului Lotru la intalnirea cu muntele. Padurile de brad, molid si fag creeaza atmosfera mirifica de poveste indiferent de traseul ales. Regiunea te relaxeaza din prima zi petrecuta aici, iar odihna e mult mai profunda. Pentru turistii care au nevoie si de o recuperare mai buna dupa o perioada lunga de stres si surmenaj fizic si intelectual, baza de tratament de la Voineaza poate fi o alegere ideala de vacanta. Aici exista aparatura moderna pentru tratarea nevrozei astenice, afectiunilor locomotorii, problemelor cu caile respiratorii pecum si a altor afectiuni.

Cazare Voineasa la Pensiunea Ciobanelu

Beneficiind de o locatie ideala aproape de toate atractiile zonei, pensiunea Ciobanelu s-a construit chiar la locul de intalnire al muntilor Latoritei, Capatanii si Parang. Pensiunea ofera cazare de 3 margarete pentru 23 de turisti, in camera single, camera duble si apartamente. Toate spatiile de cazare se bucura de confortul cuvenit unei vacante fiind dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare si internet wireless. Camerele se pot descoperi virtual chiar aici: http://www.pensiunea-ciobanelu.ro/galerie.html.

Pescarii amatori vor descoperi ca o data ales locul de cazare Voineasa, se pot bucura de pescuit de pastravi in apele Lotrului. La Pensiunea Ciobanelu exista un ponton pentru pescuit, alaturi de foisor si spatiu de gratar. Amatorii de sport se pot bucura de masa de billiard si de terenurile amenajate de fotbal si de tenis. Copiii vor fi incantati de locul de joaca, special creat pentru ei.

Turistii vor fi invitati sa descopere toate atractiile zonei si sa bucure la maxim de timpul petrecut in natura. Si pentru ca plimbarile fac pofta de mancare, cu siguranta cu totii veti fi incantati sa descoperiti meniurile romanesti pregatite cu drag de maestrul bucatar in restaurantul pensiunii.

Sarbatorile sunt mai frumoase la Voineasa! Interesati-va din timp de ofertele Pensiunii Ciobanelu pentru Paste, Craciun si Revelion. Nu ezitati sa luati in considerare Pensiunea Ciobanelu si pentru organizarea de evenimente dragi, precum nunti sau diverse aniversari. Si pentru companii exista pregatita o oferta speciala incluzand organizarea de team-building-uri. Copiii sunt asteptati cu drag si in tabere sau diverse excursii. Pensiunea Ciobanelu poate fi contactata prin e-mail la elenaciobanu56@yahoo.com sau la telefoane 0745 150 777, 0744 536 460 si 0250 754 565.

 }