Sanatatea ochilor este primordiala.  Pentru o vedere buna, trebuie sa ai alaturi un specialist in domeniu care sa-ti ofere sprijin deplin sub forma unor servicii medicalele de top.

Cu mii de consultatii oftalmoligice efectuate din 1992 pana inprezent si cu mii de pacienti vindecati, Centrul oftalmologic Optimed Medical este unul dintre cele mai cunoscute cabinete oftalmologice din Bucuresti si tara! Aici fiecare pacient se bucura de atentia cuvenita si de solutii viabile pentru o vindecare rapida!

Daca esti in cautarea unui centru de diagnostic ocular unde sa fii intampinat cu amabilitate si servicii medicale de calitate, vino la Optimed Medical si lasa-te pe mana celor mai buni oftalmologi din Romania.

Optimed Medical este un centru de diagnostic ocular ce ofera consultatii atat pentru adulti cat si pentru copii. Cu alte cuvinte Optimed Medical este centrul de diagnostic ocular dedicat intregii familii!

Depistarea si tratarea afectiunilor oculare la nou-nascuti , sugari, prescolari si elevi, corectie optica speciala pentru persoanele care lucreaza mult la calculator, monitorizarea complicatiilor oculare ale boliilor cronice…toate acestea reprezinta doar o parte din consultatiile oferite de Optimed Medical.

Noi avem grija de sanatatea ochilor tai si iti propunem cele mai avantajoase solutii pentru vindecarea tuturor afectiunilor oculare. De la simple consultatii pana la interventii chirurgicale elaborate, la centru de diagnostic ocular Optimed Medical gasesti servicii complete.

Centru de diagnostic ocular-Optimed Medical. Servicii de calitate, consultatii de la A la Z

Vizita la cabinetul oftalmologic este obligatorie chiar si in lipsa unor simptome.  Simplul consult poate scoate la iveala afectiuni dintre cele mai diverse si astfel, se pot elibera tratamente ideale pentru o vindecare raida. Nedepistate si netratate la timp, afectiunile oftalmologice pot duce la complicatii, chiar si la orbire. Asadar, fii responsabil si fa-ti curaj se treci pragul unui cabinet oftalmologic. Iti poti salva vederea!

De ce trebuie sa apelezi la noi?

Vrei sa efectuezi un consult de rutina? Ai nevoie de ochelari si vrei sa te consulte un specialist? Suferi de o afectiune grava la nivelul ochilor si vrei sa ai accesul la cele mai eficiente tratamente? Te asteptam la Optimed Medical un centru de diagnostic ocular cu traditie in Bucuresti.

La centru de diagnostic ocular Optimed Medical  gasesti o gama variata de servicii pentru copii si adulti, totul intr-o atmosfera calda si foarte confortabila.

  1. Petreci ore intregi in fata calculatorului? Specialistii nostri ar putea sa-ti recomande solutii pentru ca vederea ta sa nu aiba de suferit.
  2. Prezinti simptome asociate cu glaucomul sau cataracta? Centru de diagnostic ocular Optimed Medical ajuta la depistare si tratarea adecvata acestor afectiuni.
  3. Vederea bebelusului tau te ingrijoreaza? La centru de diagnostic ocular Optimed Medical gasesti grija de care juniorul tau are nevoie. Gratie aparatelor de ultima generatie putem depista orice afectiune oculara indiferent de varsta pacientilor
  4. Suferi de afectiuni ale ploapei? Optimed Medical iti pune la dispoaitie consultatii pentru ptoza, ectropion, entropion, chiste si chiar pentru eliminarea ridurilor
  5. Optimed Medicale ofera consultatii si pentru  tumori oculare  si perioculare.

Investigatii complexe

De asemenea, putem asigura si investigatii mai complexe, ca de exemplu: ecografie pentru ambii ochi, tomografie oculara, topografie corneana, tensiune oculara, pahimetrie, precum si multe alte consultatii elaborate.

In plus, la centru de diagnostic ocular Optimed Medical poti efectua  si testul sensibilitatii la contrast sau testul adaptarii la intuneric.

Indiferent de simptomele pe care le acuzi, la centru de diagnostic ocular Optimed Medical esti intampinat cu cele mai moderne servicii.

Pentru informatii suplimentare si pentru programari, acceseaza pagina www.optimed-medical.ro